LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 December 2010

cuti umum


atas kejayaan skuad harimau malaya 2hari lepas...En. PM telah pun mengumumkan hari ni sbg cuti umum.....gumbiranya seluruh rakyat mesia ye....tapi bagi warga antarabandar hari ni merupakan hari yg suram...demm sungguh....kami kene bekerja pulak hari ni... tpi yg peliknya nye ni...mana muka2 boss ni....1 bayang pun nampak.... choiiii petala kelapan sungguh..antarabandar xdiistiharkan cuti hanya kerana production pack. apa ntah yg pack nya....oiiiii korang tatau ke sume kastemer kita cuti, GPO pun cuti, ape kes nye antarabandar bekerja hari ni..

paling malang makcik klener indon betiga tu pun cuti oiii.....aku rasa antarabandar ni bukan lagi kilang komunis cap ayam ni...dah tahap kilang ayam cap ayam ni..rasanya kedai jual pisang goreng dpn tu pun tutup, hrrrmmmmmm.... apa2 ntah... xpaham aku.....

kami yg brapa kerat dalam opis ni apa lagi, berparty sambil berkelah la dalam opis ni...hahahahaha. baru korang tau, nak cut kos la sangat...nah amik ko, aku rasa lg membazir ada la, cz pada aku rata2 staff ofis hari ni, xde wat keje pun...termasuk la aku....mana xnya, kastemer cuti, supplier cuti, aku rasa hari ni la opis ni sunyi tanpa bunyik talipon, sunyi dari suara dak2 sales yg salu bising pasal job, masing2 duk layan FB...hahahahaha...

ape2 pun selamat bercuti rakyat malaysia...& selamat bekerja warga antarabandar....

No comments: