LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

09 December 2010

kebosanan

minggu nih, minggu paling membosankan pada aku....mana xnya, tinggal aku, ani n fa'e je kat umah.....dayah a.k.a makcik terlebih gula pg memncing kat kenyir, 1minggu katanya ---> sjak bl lak makcik ni involve dlam sukan memncing pun aku tatau....:)n nrul a.k.a iron lady plak ada kursus cert iv selama 2mggu tu, kat PD.....

hrrmmmmmmmm.... bosanya.....cam baru lps tsunami lak umah nih.....sunyi je....mana xnya salunya drg ber-2 la yg meriuhkan suasana.... ada je bahan nak bergossip.. n ada je bahan nak mengenakan org...n drg ber-2 jugak la akan jd bahan aku tuk dikenakan..lagi2 macik terlebih gula tuh....huhu

sepanjang masa korang xde nih,,,,aku pasti merindu korang....hehehehehhehe -----> betul ni xtipu pye... korg dah jd sbhgian dr idup aku....korg dah mcm sebhgian anggota bdn aku...:)...seyes rinnnddduuuuuuu korang.....semoga korang selamat dalam perjalan korang.....
dayah --> baik2 kat tengah laut tuh.... bawak lik ikan manyak2 tau....:)
nrul --> g seminar tu jgn gatai2 na....hehehehe, jgn lpa bwkan blik sekati dua pasir kg sawah sunggala ea...:)

dah lama kan rasa nya kita x makan ramai2...jom pasni.... last bila ea....tyme ani mnm coffee perasa black papper kat McD tu kot....:)

No comments: