LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 December 2010

jejak kasih...:-p

dh lama aku xmengupdate sesuatu disini kan..???hrmmmmm...ok crita hari ni pasal jumaat lps....lau korg nak tau jmmat lps aku berjaya memonteng kerja dgn jayanya.... hehehehe baru berentry psal azam taun baru kan, ni blm apa2 dh wat hal...apada....:-p BTW hr tu aku dah berjanji ngan si shopie khair nk jmp dia, maklumla dh lama xjmp.... adala 3taun, mna xnya dia di kota singa aku kat bandar anggerik....lau jmpa pun salu dlam FB je la..:0. kali ni aku berjmpa face to face gitu.....banyak dh berubah pacik ni...nampak lbih matang n nampak kurus sket drpd last aku jmp dia dl...;)
janji nak jmpa kul 1230ptg, ni dh kul 3ptg xmncul2 pacik sorg ni.....isshhhhhhh benciiiiii.....tepat pkul 315ptg baru muncul....bangun lambat katanya...hampes tul.. tapi bgus jugak dia lambat cz aku terpaksa masuk opis pagi tu atas sbb2 yg xdapat dielakkan...hehehehehehehe...:-p

so aktiviti hari ni melayan hantu mak limah balik rumah kat summit USJ.... hahahahaa ketawa pecah perut kami petang tu......xsia2 beli tiket..:). Sebelum layan movie kene isi perut dl...lapo dowh...hehehehe. banyak cerita yg kami kongsi...macam2 crita..:)

lpas melayan movie kami dicide layan boling selongkang dua...hahahahaha----> cz x terer men boling...;).layan kan aje...hehehehe....

oleh krn masing2 dah kepenatan kami dicide balik umah aje...so kene le anta pacik ni blk umah tumpangan nya kat bangsar. aku dh gelabah cz aku ni dah le buta geografi :( cane nih..sampai ke thailand nnt parah dibuatnya..:-p pegi tape la si shopie tu ade, t balik cane....?????? takpe la...aku kamekaze aje.... huaaaaaa..... dan hari ni aku berjaya mengharungi fear factor aku....huhu...laupun ke bangsar aje bukan ke taman2apa ntah kat cheras atau ke danau kota...tape la, at least aku blajar sesuatu kan hr nih....:) caiiiyoookkkk........:)

2 comments:

KeMatZ said...

ayat terakhir tu macam aku pernah dengar... tapi di mana ye.... :-?

LaYar_LaRa said...

penah dgr ea...??? ni kata2 seorg kawan yg bila aku bgtau aku berjaya memndu ke bangsar....xbg support langsung...:-p