LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 December 2010

Demm...

benci la..... arrangement susunan meja tuk annual dinner 'Antarabandar' nih..... choii....dah le hari2 hadap kawan2 S&M, annual Dinner pun kene duk semeja ngan korang ke.....?????? x suka tul....hehehehe
bg la aku duk ngan pacik rambut xbrapa ada dr RMS tu oiiii......yg nyanyi lagu mas mona ari tuh....apa ntah nama dia....firdaus kot...:)
BTW, aku nak tukar sit ngan opis maje aku tp drg lak tanak, nak tukar ngan dak2 production, sian lak kat drng nnt, kene duk ngan exec lavel lak...mati kutu dibuatnya...ntah2, trus cancel kehadiran...:)
Hrmmmm...nampaknya kene terima jela....duk je la kat sit asal tuh T_T --->gataii la ko ni cik layar lara oiiiii......dah org bg ko duk c2...ko duk je bagus2 ea....jgn nak byk bunyikkk....;-p

agaknyakan kat mana la meja no. 6 tempat dduk aku tu nnt...

2 comments:

KeMatZ said...

meja no 2 ada kekosongan 1 ko nak... ko leh duk ngan Aidil and the geng..... :P

LaYar_LaRa said...

aah nnt drg citer psal cara2 nak menawan america utara aku nak cakap ape...xde maknenye....