LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 January 2016

aneh

Perasaan ni memang gampang
atau memang perempuan begini
sifat nya selalu yang anehaneh

27 January 2016

Jeram Jepun

 
 

Sebelum terjejaknya kaki ke Jeram Jepun ni, Sumpah aku tak penah dengar pun nama Jeram ni. Even aku baru tahu kat Gombak pun ada Jeram yang superb cenggini. 

Nak ke Jeram ni tak perlu treking sampai pat lima jam nak sampai ke kemsait. Aku rasa dalam sepuluh minit ke lima belas minit je dari starting point. Waterfall cun, air cun, apa lagi yang kau carik. Rugi kot kalau kau tak teroka jeram yang satu ni.

19 January 2016

Nasik Kawen Nanee + Hafiz

 
First time dapat melihat dan menyertai sendiri acara meminta Toll dalam adat perkahwinan orang Johor.  Pada aku, adat ni bukan nak membebankan pasangan pun, sekadar sukasuka. 

Ni jemputan Azam sempena majlis aqiqqah sidqi, Kebetulan besok nya disambung pula dengan majlis merai Nanee yang selamat di Nikahkan siang semalam.  

Selamat Pangantin baru nanee + Hafiz, walaupun tak kenal secara dekat aku tumpang genbira juga atas perkahwinan mereka. Somaga Berbahagia hendaknya sampai ke Syurga.

04 January 2016

Primaland Resort PD



Plan bercuti ni, plan asal kak ya. Plan ni hanya terkeluar ideanya seminggu sebelum kejadian. Syukur semua berjalan lancar. Tak kisah kat manapun tempatnya janji dapat bercuti bersama.

Rasanya last kami dapat bercuti berkumpul bersama, 3tahun lepas di Lost world, Tambun. Mogamoga dengan izinNya, ada lagi cuticuti keluarga kita nanti.