LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

06 October 2016

Datang Balik

Masa ni baru nak blajarblajar bekenalan dengan alam. Tak tau pun manjat gunung tu rasanya macamana. Redah je. Menyesal gak ikut kau Dayah time ni. Baik aku duduk depan tiwi makan pop corn.  

Tapi rasa nyesal tu sekejap je datangnya. Dasar keras kepala!! Sakit kaki tak ilang lagi dh request next gunung mggu seterusnya. Maka terjadi lah sirisiri manjat gunung selepas Gunung Datok bulan Jun enam tahun dulu. Teringin pulak aku nak buat comeback lepas dah berkurun mereput duk manjat tangga shopping mall ajhee kekdahnya.

Kisah nya time tu kita seisi rumah kebosanan tak de mende nak buat. Jadinya kau mintak teman sekelas insuran kau Kak Ana bawak kitakita yang tengah kelaparan aktiviti hujung minggu ni cubacuba aktiviti yang dh lama mereka terokai. Tak sangka pula dari sukasuka seterusnya jadi hobi pula.