LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 August 2013

selamat bahagia

pejam
kelam
Jangan kejam

Piala M'sia'13 : PKNS FC vs Southern Tiger

Kempen Piala Malaysia 2013 dah pun bermula. aku berkesempatan menyaksikan PKNS FC mengatasi JDT dalam perlawanan pembukaan Kumpulan B secara langsung minggu lepas. Walaupun tewas, penyokong2 Harimau Selatan tak kan berganjak OK!!!

Ni yang aku seronok bila turun padang melihat sendiri secara langsung perlawanan Bola Sepak. Ultras Harimau Selatan non-stop melaungkan lagu-lagu semangat buat pemain. 

Aku kira banyak peluang yang tak di gunakan sebaiknya oleh team JDT itu malam. dan mungkin jugak pemain2 terlalu ghairah nak memburu gol, sampai banyak aspek teknikal yabg mereka pandang remeh.

Overall pada aku, banyak improvement yang JDT patut buat. Kalau tak memang ke laut la kan. YA!! aku bukan lah orang nya yg layak membahaskan pasal isu ni. Apapun buat pasukan JDT, Ayuh!! bangkitkan semangatmu, hapuskan semua musuh2mu.


22 August 2013

Doa

Ya Allah.
Kudoa agar kami akan selamat
menjejak awan membelai ombak
Hanya padaMU kami berharap

you are just old!




Ulang berulang, kau patut syukur!

Doa kami moga kau di berkati di rahmati dan di limpahkan rezki
selamat panjang umor untuk mu sahabat!

kepergian

normalnya kepergian seseorang akan mengundang kerinduan
moga kerinduan muncul dalam kepergianku

16 August 2013

mesin masa


heh!
kan best kalau boleh kembali ke masa dulu. aku pilih sepuluh taun dulu :|

Tapi masa terus berlari

08 August 2013

maaf

Sekali lagi aku mohon maaf. bukan hanya kerana datangnya lebaran.Syukur DIA bukakan hati untuk mengakui segala khilaf. Dengan segenap cemas dan sesal sekali lagi aku Mohon maaf.

# Selamat Lebaran, Sahabat!!