LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 February 2014

deep!!!

katanya, cemburu pada sesuatu yg tak realistik itu siasia.

dan itu deep!!!

24 February 2014

Boling jemputan vs Amanah Ikhtiar

Ini cerita pasal jemputagn perlawanan boling dengan AIM dulu. Kiranya kami berempat antara wakil terbaik Antarbandar yang telah dipilih atas dasar syok sendiri. wohaaa!!! Aku hanya mengesahkan kehadiran hanya sehari sebelom perlawanan berlangsung. 

Berbekalkan semangat kesukanan serta keinginan nak menang, kami gagahkan diri membawa nama syarikat, mewakili Antarabandar menyertai perlawanan boling anjuran AIM ini.

 
alas perut sebelom berentap katanya. tak menang tak tau la nak kata apa ^.^

 

Dari 9 kumpulan yang bertanding kami di tangga teratas. see!! told ya! kami antara yg terbaik di Antarabandar. Sebenarnya, Azam & Mat G je penyumbang kepada kecempiyenan team kami. Kalau mereka ke laut, ke laut jugak lah team ni.Walaupun hanya membawa semangat kesukanan serta nak menang yang tinggi, tak sangka kemenangan berpihak juga akhirnya pada kami team Antarabandar. wohaaa!!! 

apapun terima kasih daun keladi AIM kerana menjemput kami memeriahkan majlis meraikan Bos mereka yang bakal berhijrah. dan mogamoga ada jemputan seterusnya dari AIM lagi. ^.^

14 February 2014

Cerita MakeyMakey

Ini cerita makanmakan CNY hari tu. Sebenarnya kami duk selalu tanye Abe bila nak buat makanmakan lagi. Memandangkan dia rajin duk masakmasak dan panggil kami untuk makan apa yg di masak. Masa telah di set dan entah macamana tetiba terdatang idea tuk buat Potluck. selaku ketua rombongan aku duk pepandai mengagihkan sape yg kena bawak apa. hehehehehehe..gila kuasa jap.

Syukur segala perancangan berjalan dengan baik dan takde yg duk tarik muka cz tak setuju dengan apa yg dirancang. dan aktiviti pembakaran terbuka pun bermula.


Apapun terima kasih daun keladi tuan rumah. Tolongla jgn serik ngajak kami makanmakan lagi. ajak kami kompem settle semua hal. Terima kasih jugak kawankawan yang mai memeriahkan suasana jugak membawa segala macam makanan yg alahaaiiii menggoda nafsu. Nantinanti kalau ada time kita gathering lagi.

#Duk tunggu undangan housewarming kat Bukit Jalail...agakagak bila lah yerrr.... ^.^

01 February 2014

Februari

bulan baru muncul lagi
dan ini bulan februari
mari lari
tinggalkan segala daki