LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 March 2011

sneakers a.k.a inchik pepel yg bernama arjuna...:)


inchik pepel yg bernama arjuna...:)

akhirnya hajat nak berseakers kesampaian jugak...:D mmg sblm ni aku sll brangan nak memiliki sneakers ni.....tapi semalam mimpi menjadi nyata......huahuahua...macam apa je.....ntah ape2 ntah...:D aku pnah bercerita dalam entry aku sblm nih, pasal keinginan aku yg mendalam aku terhadap sneakers ni......


walaupun xde la sesuperb mana pn sneakers yg aku beli semalam, atleast hajat aku nak bersneakers kesampaian jugak...hehehehehehehe...boleh la aku melaram dgn sneaker lps nih.... tapi persoalannya, padan ke kaki aku yg xpernah hayat bersneakers ni melaram dgn inchik pepel yg bernama arjuna nih...huhuhu...:p

29 March 2011

berakhirnya sebuah kisah....

It's over!!!! org kata cinta bukan segala2nya...kita xkan mampu hidup bahagia hanya berbekalkan cinta...percayalah...cinta manusia datang dan pergi...bak kata Robin dalam how i met your mother 'Guys are like the subway. You miss one, another comes along in five minutes.' hahahahaha...senghaalll... aku yakin setiap benda diciptakan berpasang2ngan...malam pasti dgn siang..bulan pasti dgn mentari...begitu juga kita manusia yg dijadikan berpasang2..so xperlu risau kalau cinta yg kita jaga selama ni hilang macam tuh je...aku yakin everything happen for a reasson kan...?? mesti terselindung hikmah didalamnya yg kita kene cari....percaya lah....kita akan realize akan kebenaran itu....

bila diberi pilihan mmg kalau boleh aku sendiri xmau melalui pengalaman yg menyakitkan nih...sungguh amat menyesakkan...dan menyeksakan...tapi siapa kita untuk menentukan semua tu....anggap la apa yg berlaku sebagai sebahagian daripada pelajaran hidup...mmg kita xkan dapat sesuatu ilmu berkaitan kehidupan kalau kita sendiri x melaluinya...


bersyukurlah kita masih punya waktu untuk memperbetulkan keadaan yg menyeksakan ini.... bersyukur lah kita masih punya malaikat2 kecil yg xpernah jemu menghulurkan tangan saat kita terkapai2 kelemasan, yg xpernah jemu memberikan bahu tatkala kita memerlukan tempat untuk bersandar.......percayalah kekasih datang dan pergi...tetapi sahabat sejati tiada pengganti....

28 March 2011

mee bandung muar

sabtu lps aku azam n che'nor telah menrjah kedai mee bandung muar kat PJ...xperlu ssah2 ke muar hanya kerana ingin menikmati keenakan rasa mee bandung ni...kat cn pun ada....idea aslnya datang dari si azam, entah apa mimpi tetiba menyuarakan hasrat makan mee bandung muar ni...aku n che'nor..apa lg...onn jaa lah...lg pun bukan senang si azm ni nak awak kitrg jalan2 sampai kesana kan...:D

BTW, sebelum plan nak menikmati mee bandung nih kami sebenarnya baru je lps makan tgh hari kat gerai nasik ayam abg aku kat sec23 shah alam.....masa azam menyuarakan hajatnya ke PJ menikmati mee bandung dalam otak aku dh pikir...perut biawak ke hape mamat sorg nih,...baru je pekena nasik ayam dh nak mkan lgik plak...ishkkishkkisshhkkk...


nasik ayam sec 23...mmg marbeles...;)


so ptg tuh dlm pul 330ptg lps azam sattle kan keje nye di antarabandar, kami gerak ke PJ...destinasi pertama mencari FM si azam dlam amcorp mall....1st tyme aku jejak kan kaki ke cn...kesian aku kan.......:( leh masuk word book of record aku nih...:D dh dapat apa yg diinginkan trus gerak ke destinasi seterusnya...mee bandung muar....yabedabebduuuuuu :D mungkin sebab hari ni hari minggu atau mungkin kedai ni dah masuk rancangan JJCM, maka ramai le rakyat jelata yg ingin menikmati keenakannya.....customer agak ramai la jugak….selain mee bandung muar, ada juga makanan lain macam asam pedas dgn beraneka jenis ikan . tapi dah nama kedai pun mee bandung muar kan... harus la kami test mee bandung nya kan...:D mmg berbaloi la kami ke PJ hanya kerana nak merasa keenakan mee bandung nih.....dan aku yg tadinya mengata si azam perut biawak akhirnya terjebak juga....hahahah.... order pulak agak lambat sampai!!! intai2 meja sebelah n ujung sana...mmg drg pye order pun xsampai2 lagi....ishhkkk idung ni dh xtahan menikmati aroma kuah mee bandung yg menyengat tuh.....sabooo yee inchik perut.......sikit lagi sampai...tp si che'nor ala2 control ayu xmo order...konn2 kenyang lagi...hehehehehe...so, ptg tuh aku ngn azam je la yg melantak....:D


akak2 'ciki' tukang masak mee bandung...dan dan akak2 ni tyme ktrg nak mai tyme tu la nak p membeli belah kan....

tak sia2 penantian kami.....mmg marbeles :D


che'nor yg ala2 control ayu xmo makan...kenyang katanya..mau 3minggu lagi dia slim mengalahkan aku :p yg si azam tu duk usha che'nor ke hape.....:p


sehingga titisan terakhir aku bedal...xmo kasi chance...:D

so, ptg tu aroung pukul 6, si azam meghantar kami ke pangkal jalan..kerana baik aku, azam maupun che'nor punya rancana yg perlu dilaksanakan......aku mmg salute sama si azam ni, dalam mencari port2 makan terbaik...... setakat ni mmg xpernah mengecewakan....so, pada korg2 yg suka makan2 nih....apakata try tempat2 yg kami dh teroka nih...mmg berbaloi2...sungguh xrugi....

26 March 2011

Zizan Raja Lawak ft. Dina - Selamat Tinggal

sumpah klip vedio lagu ni sgt tacing...hampir jatuh mutiara putih dr tubir mata ku saat pertama kali menonton vedio klipnya...huhuhu...nak nak pulak zizan n dina yg menghayati stp bait kata dalam lagu nih...mmg selalu kita dgr si zizan raping dalam proggram raja lawak.. tapi xsangka bakat terpendam nya membuahkan buah tgn yg sgt demm nais....


Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Ok
Dah Memang,
Bukan mudah untuk ku menerima hakikat,
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat,
Apa yang ku harapkan,
Kasih sayang yang suci murni,
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi,
Dulu hari-hari ku berwarna warni,
Kini kian mendung, ia tinggal satu memori,
Jangan, jangan lepaskan genggaman ku ini,
Hidupku hanya bermakna jika kau disini,
Mana janji, mana erti,
Kenapa gembira ku kini menjadi sepi,
Musnah segala apa yang ku impikan,
Tetapi ku tetap tabah,
Kerana tuhan yang menentukan,
Kau tetap pergi apakan daya,
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya,
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal,
Namun ku harus melepaskanmu baby,
Selamat tinggal...

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini ..oooo

Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan telah lama aku mengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu disisi
Hanya kau seorang pernah ku kasihi
Jangan pergi, jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa, semua ini
Kenapa, semua ini

Mengapa, semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa, semua ini

(kenapa semua jadi begini, kenapa)

Jangan pergi,jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini

Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan aku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Walau ku pergi sayangku ( usah pergi)
Dalam jiwaku ini
Kau cintaku yang kekal
Selamat tinggal

Memang sedap dengar lagu ni, rupanya zizan rajalawak ni berbakat jugak dari segi nyanyian, .
congrate zizan n dina...kamurang mmg marbeles...:D

23 March 2011

kenapa korang berblogging.???


Kenapa korang menulis ??? sebelum tu sepatutnya aku tanya..kenapa korang membuat blog...??? xkisah la apa pun pendapat korang, pada aku, blog ni slah satu medium untuk aku meluahkan apa saja yg sedang bersarang dlam hati dan jugak nak berkongsi pengalaman yg sedikit nih dgn mereka yg sudi berkongsi...kalau pendam sendiri2 boleh jadi gila wooo...xkira la tentang apa2 pun....bagi insan yg agak pendiam lagi pemalu macam aku ni, aku rasa platform ni paling sesuai ---> pemalu kah aku...???? :D

sesetengah blogger menulis sekadar suka2, ada juga yg menulis sebab nak mencari income 'berjuta', ada juga yg ingin berkongsi pengetahuan & pengalaman atau mungkin mereka dari golongan yg mmg minat menulis..... pada aku xkisah la apapun alasan dan sebab musabab nya, yang penting kita menggunakan saluran ini dgn cara yg betul dan beretika...:D
walaupun blog aku agak xmenariktertarik dan kau bukan debom, sekurang2 nya aku ada sesuatu sbagai medium untuk aku melepaskan apa saja yg ingin aku kongsikan....

dah sangat lama rasanya aku xmenulis tentang sesuatu yg berkaitan dgn hati.....??? apakah???? ishhkkkk....suspen saja....BTW...terasa ingin menulis tentang itu....tapi mampukah lagi aku ??? sambil menggaru2 kepala yg tidak gatal....:'(
BTW, selamat berblogging blogger :)

22 March 2011

selamat bertunang apai


dah lama rasanya xmenulis barang sesuatu dalam ini...macam dh agak bersawang je blog ni aku rasa....so, kali nih aku just nak share tentang majlis pertunangan salah seorg kazen aku si apai sabtu lepas...agak tress aku kali ni..mana xnya, pasti soklan cepu mas tuh akan berkumadang....;p

sabtu tu, seawal jam 9pg, aku wan, lala, din+mean n tentera2, lan+kak lin n tentera2 drg bertolak memulakan perjalanan ke pahang. janji dgn pakcik2 yg bergerak dr kampong di RnR temerloh....jenuh menunggu dalam pkul 12thr baru nampak kelibat drg2 nih....naik kematu punggung bertenggek kat rnr tuh...:D

so, kitorang meneruskan perjalanan ke sg tekam untuk melaksanakan misi yg tdnya tergendala dek kerana menunggu kaum kerabat yg xmuncul2...heheheheheehe dalam pkul 3ptg rombongan si apai(kitorang la tu) sampai di tempat kejadian selepas banyak destinasi yg kami singgah...:D

hasil dr risikan aku yg bukan bizi body juz amik tau hal smasa...rupanya si tunang duduk n bekerja di seksyen 18 shah alam.....ooooo...dekat je.....leh r nanti open table banje sepupu sepapat yg bersepah kat shah alam nih...:D

dalam ramai2 kazen, aku je skung ni yg belum melangkah ke fasa yg satu tu...hrmmmmmm... mmg aku dh sediakan peluru dan juga segala menepis sgl soalan2 dr makcik pakcik aku tyme tuh...kompem kene punye la....:D

appepun buat apai n azura, selamat bertunang, semoga harapan kalian berumah tangga disampaikan ALLAH... n doa aku semoga jodoh kalian berpanjangan...Aminn..

16 March 2011

Tsunami Kecil Di Kota Kemuning

ini kejadian pertama sepanjang 3 taun aku stay kat kota kemuning ni...seyes menakutkan.... walaupun xmalibatkan nyawa tapi seyes sgt scary...semalam bermula jam 5.00ptg sang hujan sudah menunjukkan tanda2 awal 'kemarahanya'....hrrmmm........hujan lebat, ribut, petir jugak kilat yg sgt manakutkan....seyes aku tiba2 tringatkan org2 kesayangn aku...trus menalepon mak abah dikampung....risau juga....hehehehehe....mujur juga 'air kemarahan' itu hanya disini.... bukan dimana2...

pic ni ambil oleh opismate aku, betul2 depan kilang tempat aku keje..kalau kene kat aku mmg 7hari 7malam aku meraung nih...

daripada sumber2 yg aku dgr banyak kenderaan musnah akibat 'kemarahan' sang hujan semalam....even sepanjang jalan ke rumah aku dri tmpat kerja pun banyak pokok2 yg tumbang....na'uzubillah......

melihat akan keadaan2 menakutkan ini hati aku bersoal jawab.....knp hanya disini kota kemuning...???? tidak di subang jaya atau mungkin di puchong.....???? mungkin kah ada sesuatu yg cuba disampai kan oleh 'mother nature's' yg satu nih atau mungkin kemarahan alam kerana ada insan yg tidak membayar bonus kepada pekerja2 nya yg berhak......???

apa pun semoga mangsa2 keadaan nih, sabar dgn dugaan yg menimpa .....mungkin ada hikmah disebalik kejadian.....'something happen for a reason' kan! ...percayalah...:)

14 March 2011

hobi


setiap org ada minat dan kesukaan mereka masing2 kan..??? xkisah la apa pun minat kita janji kita boleh mendapat sesuatu daripadanya kan..???

penah tak org2 di sekeliling korg tye @ argue tentang passion atau minat korang...?? mesti penah kan...lagi2 kalau minat korang tuh melibatkan tenaga atau wang ringgit..:D

pada aku xkisah la apa pun minat kita, asalkan kita dapat kepuasan dan yang penting xmenyusahkan org lain....penah beberapa org sahabat bertanya, lebih kurang begini bunyinya "berapa banyak duit yg ko dapat sekali ko panjat gunung?" huhu....jawapan aku....??? biasa la jawapan standard..." :)" xperlu kata apa2...:D

dh tentu2 xde maknanya nak dapat duit bagai...dah namapun minat kan....sakit kaki ke hape tolak tepi....janji aku dapat apa yg aku carik2....aku dapat apa yg aku xboleh dapat di shopping mall atau di taman bunga...apatah lagi taman permainan....:D

mmg setiap manusia punya hak bersuara atau meluahkan pendapat tentang sesuatu...tak kisah la apa org lain nak pikir atau kata tentang minat & kesukaan aku nih... janji aku dapat merasai satu perasaan yg sungguh luar biasa bila berada di dada alam yg satu nih...---> 'my safe heaven' :)

09 March 2011

karaoke jamban


Pernah korang merelease tension di Karaoke Jamban? aku rasa pelopor kpd karaoke jamban ni mst mendapat ilham daripada jamban2 yg ada kat kampung2......ye la...cube korg perhatikan design nye...cam lebih kurang je...hehehe.... aku pun selalu tak selalu juga ke Karaoke Jamban ni sebab kat rumah takleh nak nyanyi sekuat hati. Karaoke ni pun salah satu cara melepaskan tekanan kan. :D

tapi dr sumber yg aku dgr karaoke jamban ni boleh menyumbang kepada masalah pekak tuk jangka masa panjang.....hrrmmmmmm......so, lebih baik mencegah daripada merawat dikemudian hari...:D

kat cini aku just nak share tip berkaraoke....xkisah le kat mana pun tempatnya......:D
i. pastikan korang berdiri...baru feel masyuk gitu.
2. pastikan korang genggam mic tu dgn dua belah tgn korg tuk mencapai feel tahap
maksima...hahahaha
3. lontarkan segala suara korg walaupun sebanarnya suara korang mmg xsedap...:D
4. mimik muka tu paling penting, mesti menghayati setiap bait kata lagu....

so, selamat berkaraoke blogger :D

wanita di mata lelaki


sempena hari wanita sedunia semalam,aku just nak wish selamat hari wanita sedunia buat mereka yg bergelar wanita...jadilah wanita yang deperlukan oleh lelaki, bukan wanita yang memerlukan lelaki...:D

kalau diafrika hari ni merupakan cuti umum bagi mereka sempena memperingati tentang perarakan kebangsaan kaum wanita pada hari ini pada tahun 1956.

Dalam sejarah, Nabi mohammad sgt memuliakan wanita. Baginda tidak pernah memarahi dan memukul isteri2nya. "Dikalangan lelaki, akulah yang paling terbaik melayan isteri". Syurga anak-anak berada di bawah telapak kaki ibunya. Jadi mulikanlah wanita lagi2 mereka yg bergelar ibu.....

Walaupun kita mmg xmampu menjadi seprti rasulullah kan...tapi sekurang2nya muliakan lah wanita disekeling kita xkira siapa pun mereka...ibu, isteri atau mungkin saudara2 kita...kita wanita apatah lagi, letaklah nilai kita walaupun xsetanding siti khadijah atau aishah, sekurang2nya letakkan lah nilai kita ditempat yang betul :D

xkira kamu dipelusuk mana, atau warna apa sekalipun, 'selamat hari wanita.....'

08 March 2011

warni-warninya ICT Shah Alam

Aku yakin gerenti ramai orang yang tinggal berdekatan shah alam-klang dh sampai tempat ni kan....even kalau xpenah sampai pun mungkin penah dgr cerita dari org lain kan..???? bagi mereka yang teringin menikmati indahnya @ warna-warninya malam...disinilah tempatnya.....
Tapi ingat.. sila pergi waktu malam okay..-_- waktu siang tak ada yang istemewa pun sebab tak nampak warna-warni lampu....

BTW, aku dah 3 or 4 kali gak la sampai ke ICT ni....dari mula2 dulu masuk free sampai la skrg ni dah kene bayar RM 10 setiap kereta....so, make sure bila pg sana pastikan kereta korang di'utilize' sepenuhnya...hehehehehe...

dari 1st tyme aku datang dulu mmg dah banyak peruhan yg aku nampak...no wonderla drg dah kenekan tiket tuk masuk ke sana...:D kalau dulu kita juz tegok pokok2 je yg berlampu...skung dah macam2 kita boleh tgk kat sana....kita leh tgk binatang macam kat zoo kat cn...ada umah salji lagi, siap ada 2 screen besar lagik...malam minggu kat cn mmg happening apatah lagi lau ada apa2 perayaan....mmg marbeles la...

tempatnya mmg giler luas...rasa macam xcukup 1malam nak round2 kat ICT ni...huhu..ye ye je....tapi mmg agak luas la...boleh pancit dibuatnya...:D

pesan aku tuk korg yg berangan nak berjalan di cini, sila pastikan korg bawak kamera...sekurg2 nya kamera digital yg berbateri panuh...cz korang akan teruja nak berposing kat setiap pelusuk alam di ICT...percayalah...
bagi korg yg ada bajet tuh boleh la beli cenderamata ICT kat cn...ala lampu2 je...tapi agak naishh la....tatau bila lagi aku kan ke sini... hehehehe
walaupun disini hanya ada lampu2 je...tapi tempat2 macam ni la salah satu tempat @ cara kita meluangkan masa kita dgn sahabat2 kita....

07 March 2011

Akif Zafri

Lps magrrib Jumaat lps, kak ya selamat melahirkan cucu ke-4 keluarga Ishak & siti mariah....seyes aku sungguh terover excited....xsabar nak cium baby akif.... dgn berat 2.39kg baby akif selamat dilahirkan di PPUKM secara normal. Lumrah baby2 sedunia...sgt comeyyyyyyy......percayalah, kalau dh namanya baby, mmg akan sgt comel...:D

asyik tido je....bila nak bukak mata berkenalan dgn acik nih...:D


So sabtu esoknya, kami satu family menyerbu PPUKM untuk berkenalan dgn si akif... sampai2 je kat wad bersalin tuh suara si kakak plg bising dlm wad tuh..dh macam taman permainan dia buat..excited sgt dapat adik....dia la yg mengintroduce si akif pada kami sume...katanya lagi mamanya sakit......kene duk hospital...sian mama.....

masih tdor...tapi tetap comel..:D

Putih melepak, comel, comel, comel, xbrapa tembam, rambut lebat. mujur jugak xkarat macam mak & kakaknya dulu ...geramla, xpuas aku nak men cubit2 pipi si akif dh sume kalut nak balik....lagipun ramai plak kawan2 kak ya n abg ajis yg melawat...lagi pulak dah agak lama kami dlm wad tuh...so kami pun plan balik aajhee....sian baby kene tahan kat wad sampai hari isnin ni cz menunggu keputusan ujian darah...kak ya kata baby kene D6PG. 1st tyme aku dgr penyakit nih...yg aku tau, salunya baby kene jaundis je... kali ni pelik pulak bunyinya....Alhamdulillah bukan sejenis penyakit yg agak kronik pun...juz penyakit alahan je.....


si kakak yg xpernah berubah dr dulu.. kuat merajuk tapi tetap comel

Harap2 hari ni baby akif n kak ya dah boleh klua hospital....tatau bila lg leh jumpa baby akif ni..pasni kak ya akan berpantang di terengganu....mesti rindu ngan baby n si kakak jugak...apa2pun harapan aku semoga akif zafri akan menjadi anak soleh yang taat...berbakti kpd org tua, agama bangsa dan negara. amin...:D

03 March 2011

william tyme

sebenarnya plan nak makan2 di william ni dah lama aku pendam.....aku rasa dr taun lepas kot...byk cerita yg aku dgr tentang keenakan masakan di kedai ni....lagi xtahan bila ada 'petualang' yg xjemu2 meghantar MMS tentang nikmatanya manikmati sarapan, lunch atau dinner juge supper xkira dimana beliau berada lately nih....---> u know hwo u are...:p

Oleh kerana isnin lepas antarabandar diumumkan sebagai hari gaji seantarabandar... maka aku, si fitri & kak afni telah sebulat suara menamakan hari itu sebagai hari william kami.... huahua.. maka petang tu aku tanpa melengahkan waktu trus mengSMS si 'petualang'...'mlm ni pkul 1130 kata aku...:D'

For information, kedai makan ni xde la grand mana...juz kedai tepi jalan je...tp makanan dia mmg superb......n paling aku suka kat cn..walaupun ramai org, service dia....mmg terbaeekk... korg xyah tgg sampai berjanggut tuk menikmati pesanan korg...:D

william : ni le kedai yg aku duk sebut2 tuh...sempoi kan...:D

Menu : lau sll menu org tulis dlm buku siap di 'liminat' kan? yg ni mmg sempoi...:)

so malam tuh tepat pukul 11.10 kami memulakan perjalan ke bandar sunway utk menjemput si 'petualang'....around pkul 11.45 kami sampai di kedai yg kami damba kan selama ini....huhu --> ayat xbleh bla...:p

selesai mengorder, masing2 menanti hidangan dgn penuh kesabaran....tilik2 kiri kanan....mmg ramai...tgh duk telik2 tuh nampak plak nabil si raja lawak kat meja seblah....dia pun layan william....n menurut si 'petualang' tempat ni mmg glemer...mmg ramai artis yg duk layan kedai nih..

si 'petualang' : dgn soda herbsnya...:p

si fitri ngn tomyam seafood nya : aku rasa lau bowl cam tuh....stok utk 3 hari makan kot...tp lau si fitri yg bela hantu raya ni aku tatau le..huhu :p

arrabiata meet ball: nmpak sedap......tgk le mulut si kak afni tuh.......:P

pilihan aku : tatau nak mkn ape sbnrnya..aku bedal aje chiken supreme nih...not bad...;D

Lps kekenyangan melantak malam tuh kami sebulat suara bersetuju round2 KL....so lps je bayar kami grak melalui hiway ape ntah aku pun tatau menikmati indahnya KL di malam hari...mmg layan...cz xbanyak kete tyme tuh...maklumla pukul 1pg...

aku mmg dah duk melayan perasaan sendiri....hati aku dh rasa len macam dah...tapi aku sndri xpasti kenapa...bukan sebab meremang ke ape..tp ada satu perasaan yg aku sndri ssh nak ceritakan...tapi kau rasa hati aku sdg dilanda hujan ribut kala itu...huhu.....

byk tempat jugak la kami jelajah malam tuh....sampai lorong Haji Taib pun kami teroka...masing2 rasa tercabar dgn kegebuan 'wanita2 under construction' disana....kak afni yg sememangnya gebu apatah lgi.... :p

satu hari, kami akan plan untuk melawat semula tempat2 tuh --> xtermasuk melawat gadis lorong okey.......paling aku teringin nak pegi...taman orkid......wah....kepala aku dh terbyg2 orked pepel dah nih....pasti marbeles...:D

so, around pukul 230pg, kami gerak semula ke pangkal jalan menghantar si azam dan meneruskan perjalana ke KK....hari yg sangat marbeles buat 3 Young Ladies dgn 1 man yg xberapa nak young...:p