LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 August 2014

baby Hasya Qaireen Irwan

wiken lepas sempat melawat ahli baru keluarga abang sepupu aku. Alhamdullilah, bertambah lagi umat Muhammad s.a.w. Melihat baby, perasaan nak ada anak sendiri membuakbuak baq hanggg..!!!!

Apapun, selamat melihat dunia fatamorgana baby Hasya Qaireen. Semoga membesar menjadi anak yg berbakti kepada ibu ayah, keluarga dan sesiapa saja.

laman seni7


Kalau aku punya kuasa sakti
aku akan magis kan segalanya
kekal beku
begitu selamanya

25 August 2014

I Am A Macha / Aku Melayu - Mat & Macha (layar Tanchap 2014)



semalam sempat berpeleseran di layar tanchap terakhir untuk tahun ini. dalam banyakbanyak performance aku paling suka dan rasanya betulbetul sampai ke hati aku performance dari Mat dan Macha (Ashraf Ishak and Balan Kashmir). Mungkin tiada bahasa bungabunga atau bahasa langit ke7 yg di gunapakai dalam lontaran kata mereka. dan aku dapat rasa, kejujuran dalam kata mereka. wahh!!!!


13 August 2014

Amy_Zati dah Tunang


Mereka berdarah manis katanya. Mogamoga impian kalian mendirikan rumahtangga di permudahkanNya. Dan Mogamoga kalian tabah dengan apa jua yg bakal kalian tempuhi nanti.

Selamat bertunang adik!!! selamat datang ke keluarga besar kami zati.

12 August 2014

lampu ajaib

 
 
waktu yg tak pernah jemu melempiaskan bahang cemburu
cemburu dengan wujud adanya kita
Moga selamanya akan kekal pegun begitu

azam di telor


selamat bertambah usia juga selamat panjang umor kawan!!
moga kau akan lebih bahagia dengan pertambahan usia ini!! Moga segala yg baikbaik akan mengiringi kau bukan saja untuk tahun baru hidup kau tapi untuk selamnya. ^.^

01 August 2014

Mogamoga

Dalam dua tahun terbelakang ni..susah betul mood raya nak menjengah. Persiapan raya lebih kepada adikadik dan makabah.

Entah, mungkin sesuatu yg di tunggu tak pernah nak kunjung tiba

Mogamoga tahun yg akan datang semangat hari raya aku akan datang bagai obor sukan komenwel di glasgow.

Dan mogamoga tahuntahun mendatang semangat raya aku akan datang tepat pada masa dan waktunya.

Mogamoga!!!