LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 January 2015

Pelancaran Buku Kopi Lejen & Jiwa Kacau @ Lejen Shop

Bukan sekadar pelancaran buku. segalanya ada di sini. Ulasan buku, lontaran suara oleh Caliph Busker, penulispenulis hebat jugak pemilikpemilik toko buku berjaya abad ini ada di sini. Terasa kecik betul aku berada di kalangan mereka. 


OK, sempat lagi tangkap Fazleena Hishamuddin si Penulis gorgeous jugak aktivis teater tu duk merakamkan barang segambar dua dengan aku. ternyata kau lebih gorgeous dan mesra di dunia nyata. Selamat maju jaya Faz!!


Kalau ke Pelancaran buku tapi tak membeli buku memang tak cukup syarat la kan. sempat aku grab  keduadua buku yg dilancarkan hari tu. murah baq hang..!!! sape tak mau...!!! siap pakej percuma calender, non woven bag dengan sebotol air pop lagi.....mapooo...!!

Memandangkan peneman aku waktu tu bukan lah pencinta buku sejati, maka tak banyak moment yang aku dapat saksikan. Terpaksa aku angkat kaki sebelum beliau bertukar hijau. Tapi aku yakin akan ada sirisiri pelancaran yang lain akan datang. Dan waktu tu aku lebih rela memandu sendirian kalau bukan dengan pencinta buku. Heh!!!