LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 December 2010

:: Personal Taste ::


tak sia2 aku berjaga smp ke pgi gara2 manghadap drama romantik komodi 16 episod ni... aku bagi 5* la... huhuhu....sume prasaan ada bl tgk drama nih...gembira, sedih, marah, excited, macam2 la...

aku cite serbe sikit ea...watak utama dia Lee Min Ho sbg Jeon Jin Ho pada dasrnya seorg yg straight tp terpksa myamar sbg gay cz nak jd housemate Son Yeh Jin sbg Park Kae In. n mamat ni bkn ska2 nak jd housemate mnah tuh, ada hidden agnda dia, business matter....n at last drg tu falling in luv.....sweet kan....plg pntg hepi ending stori...tp byk scene2 menyentuh prasaan sblm drg declare feeling drg tuh...tacing n sedeeeyyyyy sgt......:)

antara dialog paveret aku n kira memorable scenes la jgk. masa scene kat River:-
kata2 jin ho pd park kea ms last task tuk jd wanita smprna cz park kea tu asalnya sorg yg clumsy n suka buat n kata tanpa berpk...men ikut dan aje....ni dia....sweet kan...:)====> “No, love doesn’t make you throw away your pride, it protects it. In the future, don’t do that again. Don’t believe anyone that easily, love anyone that easily… forgive anyone that easily. Please… be stronger.”
byk lg scene yg touching n memorable sbnrnya...kang aku cite detail xbest lak.....better korg tgk sndr drama nih......pasti korg x mnyesal n puas hati... n pesan aku, make sure korg spare sekotak tisu :D
tp kan....ada 1 je part yg aku rs xsdap mata memndang dlm drama nih.....apsal la kebanyakan plakon laki dlm drama nih suka pakai sua panjang, tp senteng....ntah apa2 ntah...klaka pun ada...ke mmg pesen kat korea cam tuh..????? hehehhehehehehehe

BTW, aku copy drama ni dari HD afismate aku, kak Nawal....TQ kak Nawal....xsabar nak tgk lg 3 drama yg lain tuh...hehehehehehhehe.....n rasanya minggu ni akan kekurangan tdo gara2 drama2 nih......:)

3 comments:

zai_4z said...

wah... mau tengok.... (^_^)

KeMatZ said...

nak pinjam leh... tapi aku tak sure bile aku akan nengok.... :P

LaYar_LaRa said...

zai : mst tgk nih...siyoookkkk sgt..:)
kematz : nak pnjam ea...byar la...mn leh free je..:-P