LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 December 2010

'r3mPit'

Dah lama x 'merempit'nih...lam td tercapai gak hajat...huhu :), BTW bukan merempit dlm erti kata yg sebenar pun....juz menbonceng motosikal yang dirempit oleh anis, sambil menikmati keindahan malam di shah alam ---> indah ke???

aku rasa dh hampir 1/2 taun aku meninggalkan dunia boceng-membonceng motor nih :)... rasa rindu lak..... dah le dunia 'rempit' nih mmg aku dah tinggal trus...lau 3 taun dl aku la ratu jalan raya :-P skung nak keliling kg. pun aku seram.. bkn apa bl dah lama x 'merempit' rasa kekok...pnah dl aku try gak le mangasah balik bakat aku yg dah agak tumpul tu...seyes seram...dah xreti nak kawal handle motor tu...so, kene tukar la profesyen dari 'ratu rempit' kepada 'pembonceng profesional' hehehehe....ok la tuh janji dunia motor tu ttp ada...:)

moto si anis cam ni la (sekadar gambar hiasan_ihsan En. Google )

BTW, Terima kasih with a bed of roses tuk anis cz salu menjadi kan aku salah seorang 'pembonceng profesional'nya huhu....sebenarnya dia salu menarik dan mendorong aku kearah profesen lama ('ratu rempit') tu, tapi aku rasa blum masanya kot...:) mungkin satu hari...mana tau kan...!!! :)

3 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

jadi minah rempit best hihi

LaYar_LaRa said...

tu r pasal...dah lama meninggalkan zamantuh...:(

Misz Sephia said...

gayat naik moto..seyes lame dah tak naik moto.