LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 December 2014

Pantai monica bay , kemaman(mok nik)

Ombak tepi pantai sama macam masalah hidup.. besar atau kecik mana sekalipun dia..tiba saatnya dia tetap akan pergi

Nasik kawen nixa-daus & emy-siti

Awal bulan 12 tuhari,  kakak n emy selamat menamatkan zaman solo dengan pasangan masingmasing.

Rasa dah tua betul aku bila adikadik aku ni dh selamat berumahtangga.

Apapun, semoga ikatan perkahwinan kalian diberkati dan berbahagia selamanya.

26 November 2014

air terjun Berkelah

selama ni aku asyik mendengar tentang kecantikannya sahaja. kali ni aku berpeluang menikmati sendiri keindahan yg sering di perkatakan tu. Katanya ada lebih kurang 3 spot yg termashur di sini. Kolam 1 kerana keindahan air terjun berkembarnya. Kolam 2 dikenali juga dgn jolokan kolam sampan dek kerana betuknya yg seakan sampan. Kolam 5 dan 7 lebih mencabar untuk aktiviti tiruk juga lebih superb keindahannya.

Sumpah kalau di kolam 1, 2 dan 5 aku hanya melayan kawan2 yg duk sakan merakam keindahan sungai berkelah, tapi di kolam 7 aku tak mampu menahan gelora untuk merakan keindahannya. Sumpah!!! kau tak kan dapat sungai, waterfall yg se superb ini di manamana.

kalau waterfall yg superb begini memang aku akan repeat la kan..tapi taim repeat tu aku nak make sure aku dah boleh kuak lentang kuak kupukupu. insyallah. ^.^

23 November 2014

31

doaku pada tuhan
agar bukan saja aku malah mereka yang disekelilingku
dipanjangkan usia dimurahkan rezki
agar yg baikbaik saja melekat dengan kita 
bukan saja hari ini tapi untuk selamanya

dan ya.!!! selamat ulangtahun kelahiran buat batang tubuh ini

11 November 2014

lubok kawah


sebenarnya da lama duk teringin sangat nak ke Lobuk Kawah dek kerana terselalu pulak aku dengan tentang ke-ohsemmanya. Dan kali ni baru hajat terlaksana.

Selain aktiviti tiruk, aktivi memancing juga memang sangat berbaloibaloi di sini. Apa yg boleh aku kata, Lubok Kawah memnag benarbenar ohsem dan selain aktiviti pecah lemak macam2 aktiviti air yg kita boleh buat di sini.

Apapun terima kasih daun kesom en. gogo. Moga ini bukan trip terakhir kita.

06 November 2014

tetel aka fagha birthday

 

 
 
 
 
 
 

selamat panjang umor fara.semoga apa juga wishlist kau menjati nyata.