LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 December 2010

Bukit binTang



baru balik bershoping di bukit bintang...dh lama rasanya aku xjenjalan kat sana....yela....jalan nak ke shah alam pun aku fail ni plak nak ke KL tuh...mau smp ke thailand dibuatnya lau aku yg drive sndr...hehehehe

BTW hari khamis lps opismate aku farid mnyuarakan hasratnya tuk ke BB plaza...aku pun mempoyokan diri smbl berkata...nak ikoooottt....:) farid yg xde hal punya lah tu pun kta, jom la....hehehehehe

ok, siang td kami grak ke bandar sunway dlm kul 515 cz nak pick up tom n syed kat sana....dlm kul 615 kami smp di BB plaza.....trus shoot ke butik fusion milik abg maleeque.....wah!!! kacak jugak abg nih...detik hati aku.....huhu...gataiii...ni nak usha baju ke nak usha apa..????? btw, butik ni tom n syed yg rekemen kan.....cz drg dah beli kat c2...not bad la butik ni...agak byk pilihan n plg penting abg maleeque sudi menjadi perunding imej farid tuk hari tuh...hehehehehe.....setelah berpuas hati ngan baju yg dipilih, farid trs mmbuat bayaran....===> aku kagum dgn cara farid @ mungkin sume laki camni kot lau membeli....xkan compare ngan lain2 kdai...trus beli... hrrrmmmmm... lau aku, slg x abis bgunan tu aku tawaf jgn harap la aku akan beli....huhu.....lau pun sbnrnya harga nya sama je...heheheh. ok, cz butik tu jz jual baju laki je, so kene la cari kdai lain tuk baju aku.....dari 1 kdai ke kedai yg lain, bayang baju yg aku cr2 x kelihatan....:(n muka mamat2 ni aku rasa dah hampir bertukar ijau...xlarat dah nak polo aku...huhu, sori ea korang.......

untuk menuetralkan muka2 yg hampir ijau td, aku pun janji la dgn drg ni yg ni kedai baju last kita masuk....lau xde jugak kita masuk kedai ekseori dpn tu ea...hehehehehehe ---> ceeesss... hampes ingtkan lau xde gak dah leh balik....bebel farid..huhuhu

nampaknya kdai terakhir jga xde baju yg aku cari2....dan spt perjanjian.....ke kdai eksesori pla...hehehehehe...suma hair clip kat c2 cantekkk2...tatau nak pilih yg mana....at last aku pilih hair clip bewarna putih....hrrrmmmmm...nmpaknya kene tukar la plak tema baju aku nnt.... hrrmmmm......dr aku plan nak pki kaler oren skung kene tukar putih plak....sume putih kot...ok la.....:) --->aku rasa aku xikut tema pun...sori ea komite dinner, x rela aku nak pki baju plik2 tuh...huhu

dlm kul 830 kami ke destinasi setrusnya...kg baharu tuk sesi mengisi perut....hehehehe....lpa la plak nama kedai tuh...tp tom yam dia mmg superb...msing2 syp menikmati nasik tyme nih.....bagus batull... anak sapo la nih...:)

bersiap sedia tuk pulang.......n dlam kul 1100 td smpai di KK..n pencarian aku akan masih diteruskan....tp dimana...??? adusss....pening2...

2 comments:

KeMatZ said...

lorrr.... tak dapat lagi ker... so kesian... oklahh tu putih... leh sedondon ngan aku.... hahahah :P

LaYar_LaRa said...

blm dpt lg le....mmg sian kan...:(
sedondon ea.....so leh r ber'car-pool' ngan ko...:)