LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

08 December 2010

finally...

akhirnya...setelah sekian lama.....aku jumpa gak blog sorang mamat nih..huhu....BTW aku dh lama gak meng'google' pasal blog mamat nih...tapi xde rezki aku nak tau sblm2 nih......n malam ni adalah harinya....nape sblm2 aku xterpk pasal 'arjuna' ......huh!!!!! n mlam ni lak aku tetiba jerk tergerak ati nak meng'google' psal 'arjuna' tuh.....hehehehe, mmg rezki aku la maksudnya nih.....

part plg best ko ble beat ngan aku klau aku dapat cari blog ko sblm 17122010 a.k.a mlm annual dinner, ko akan banje aku.....what a big deal kawan......hehehehehehehe...aku apa lg..demand la tyme ni.....bkn sll ko nak banje SR kan...huhu

lau ada part best mst kene ada part xbest gak kan..... errmmmmmm....'don't break the rules...' tu kata2 dia...n aku lak kene janji yg 'kematz' a.k.a 'hampeh zone' hanya di blog tidak diofis atau dimana2.....hanya di blog....!!!! lau aku break the rules??? mmang confirm mamat tu tak tegur aku and no hadiah.... ====> no hadiah tu aku xkisah lg, part x nak tgur tu xbest nak dgr tuh... errrmmmmmm ......so, i'll keep my word dude... ;)

BTW blog yg ko kata hampeh tu sbnrnya sgt nice n cool juga, patutla rahsia sgt ngan aku....apa yg membuatkan aku nak sgt tau blog dia nih.....antara nya...: - ===> hehehehhe poyo je cam ayat dlm buku teks skull...:-P

i. cz dia tau blog aku...mana aci..aku pn nak tau blog dia...dia cite apa dlm blog dia, mana la tau dia mengutuk aku ke...hehehehehe
ii. sapa lg nak support kita klau bkn kwn2 kita kan...===> follower la tuh...
iii. aku nak gak tgk hasil tgn mamat berjari santek nih....hehehhehe
iv. sbb apa lg ea...sbb aku jz nak tau...:)

Ok sekian sahaja entri yang agak panjang tentang en. kematz a.k.a hampeh zone ====> apsal ayat skema nih n apasal lak aku promote blog mamat nih ...issshhhhhkkkkk...kompius...:)

oopppssss...lg stu, ni sume compliment k...bkn kutukan in a proper manner yg mcm dlm kamus ko tuh...:)

2 comments:

KeMatZ said...

congrats....

dont worry nanti aku belanja....

hahahahha...... :P

LaYar_LaRa said...

tgk org la kawan...huhu....:)