LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 December 2010

2011 forecast

'Today's dreams are tomorrows future. So dream big and NEVER give up even when you think you should.' ~ Unkn0w ~

Forecast for next year????? banyak yg ada dlm kepala aku ni sbnrnya.... xkisahla....nama pun angan2 kan....org kata angan2 bisa merubah masa depan....tp angan2 tu kene la dgn action kan...lau angan2 je tanpa action tu nama nya brangan... hehehehhehe :)
BTW,Can't wait for this year to be over, to have new memories next year, new loves, new experiences and new adventures. ni harapan aku.....n aku harap gak supaya taun 2011 lbh baik dr 2010 :)

Layar_lara forecast for next year :-

pertama : aku nak hepikan malaikat2 kecik aku. org kata kita akan bertambah gembira bila org2 disekeliling kita hepi kan......:)

kedua : aku nak sentiasa positif, harap2 la...lgpun x baikkan bersangka buruk.. n nak buang segala macam sifat buruk yg aku ada.....:)


ketiga : aku nak buang segala perasaan xbest yg aku dah dapat sepanjang taun 2010 nih.....aku nak hepi...baru leh hepikan org lain kan...n aku nak 'HIDUP BAIK-BAIK' ..aku nak manjakan diri sendiri....lau bkn kita yg manja kan sapa lg kan...aku nak buat apa yg aku suke....hiking, hiking, hiking, nak travel, nak abiskan masa2 yg ada tuk malaikat2 kecil kesayangan aku...:)


'i shed a tear for the rough year that has passed. Now I smile & look ahead to the good next year will bring. ' ~ unknow~

BTW, sumenya berkait ngan diri sendiri kan..???? kita yg pilih jalan hidup kita .....lau kita warnakan hidup kita hitam...hitam la jdnya...cam tu la sebaliknya....

keempat : aku nak bekerja rajin2...nak lebih fokus, lebih matang membuat keputusan, n lebih lantang menyuarakan pendapat...:)

Kelima : aku nak re-branding baby aku....harap2 menjadi la...:)

keenam: DSLR......dah lama dowh aku mengidam menatang alah ni...tatau bila leh dapat nih...harap2 taun ni kesampaian....lau bkn dr poket aku pun, lau ada 'little angle' yg bermurah hati mau sponser, aku on je...:)

terakhir : aku ingin bertemu dengan 'sesuatu'..... sesuatu tu apa,.....???? entah, tp aku harap sesuatu yg mengembirakan...... hehehehehe

dan skurg masanya membuat perancangan, macamana nak achive tuk sume yg aku dah list kan tuh...... :)

* ~ semua pic diatas adalah ihsan en. google ~

3 comments:

Misz Sephia said...

teruja dengan entry kamu ni..best! I like!

LaYar_LaRa said...

trima kasih misz Sephia....sya lg teruja lau sume impian tu jd kenyataan...:)

Eye_nee said...

ur 4cast yg first tu sgt sweet sis...ingin mengembirakan insan sekeliling..keep it up sis...ur second 4cast tu pon terbaek...jgn berprasangka buruk kat org lain..lihat dan cermin diri kita dahulu..positifkan diri baru boleh lihat positif nya org lain kan....