LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 December 2010

surat 'layang'

sebelum ape2 bia aku gelak sambil bergolek dulu....

wiken lepas penghuni 090507 'digemparkan' dengan surat 'layang' daripada pengirim yg xkami ketahui...:-p gelak tergolek kami baca isi surat tu... klaka pn ada...zaman gadget ni ada lg ea org yg cam pengirim nih...petala ke8 dasyat insan yg mengirim surat tuh...sungguh di luar alam... hahahahahaha

kami syak mungkin dak2 depan umah kami yg punya angkara cz kat blok aku ni, umah tu je la umah bujang nye...lau bujang2 yg lg satu tu xmungkin kot...cz drg tu kaki masjid...xkan la nak wat keje2 dak skolah rendah ni kan... hehehehe... tp aku masih mushkil ni, mana xnya kami duk cn since 2008 dgn penghuni yg sama, apsal sblm ni xpenah terima surat yg sedemikan rupa hrmmmmmm :-? Big question mark nih...

si nurul a.k.a iron lady dgn penuh kompiden kata surat tu ditjukan kpd mungkin aku, iza @ dayah. cz katanya dia n ani slu kua ngan BF masing2, so xmungkin kot lau org nak anta surat2 mangarut cam tu kat dorang...silap2 hari bulan kene smack plak insan berjiwa seni itu...... :D

pd aku xkisah la surat tu ditujukan pada sapa pun, yg penting cara menyampaian surat tu aku amat kagumi...:)..hahahahhaha, gigih sungguh....plg xblh bla siap ada corak lagi kertas tuh..... mana nak cari org yg ggih lg kreatip cmni kn??? :-p

si nurul menjangkakan si pengirim kan keep in kirim dan kirim surat yg sama setiap hari...tapi xde plak... mana la tau kan....lau dah admire, sampai petala langit kelapan sanggup :D
ni la surat 'layang' tuh---> kagum aku ngan pengirim surat nih.....gigih dia g bakar kertas tuh..... berseni sungguh....lau korang prasan kat atas bunga tu ada kumbang sekor... hahahahahaha.. aku lg gigih duk scan menatang alah ni jz bcz nak kongsi ngan korang...:)

otak gile2 kami dh plan yg macam2.... nak aje rasanya tampal surat 'layang' yg penuh dgn kesenian tu kat tepi dinding lua umah kami....bia sume org baca...hahahahahaha baru extream...ada siap yg mau membalas surat tu....cuma x kompem je sape pengirimnya...mmg keje gila...silap2 hbulan org lain lak cop kita dgn gelaran yg xsedap didengar.....:)

apa2 pun kepada pengirim tu selamat berkarya....satu permulaan yg sangat baik.... :)

4 comments:

Misz Sephia said...

Lara, mmg gigihlah SA korang tu buat surat tu. Mesti kategori mesti post entry punye event ni..hehe.

Anyway, mmg comel dan feel honour lah ade yang sanggup buat mcm tu..

LaYar_LaRa said...

tau xpe phia...hehehehehehe...ktrg teruja nk tgk surat2 yg bakal SA tu bg lps ni...nak tgk pesen apa plak gaya nya....:D

[z@ck] said...

wewiitt..surat layang cinta ka?siap ada love love lagi..hahaha

LaYar_LaRa said...

dah ada love bagai, surat cinta la z@ck, apa lg...heheheh