LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 March 2017

Buku lagu

Zaman kanak kanak kau tak cukup colour kalau kau tak de buku lagu atau buku biodata ni. aku ingat zaman aku dulu je yang main buku lagu buku biodata ni. Zaman anak buah aku yang lahir pasca melinium ni pun ada ok. Siap ada buku fesyen lagi. mujur ajher bukan buku resepi. Aku nak mintak copy la kalau ada jugak.

Otak terus melayang kezaman kanak-kanak aku saat melihat buku lagu anak buah aku ni. Mana taknya, aku pun ada buku sama macam ni jugak dulu. Zamanzaman kumpulan feminin exist 4U2C spin nana tangah top taim tu. dalam buku lagu aku memang penuh lagulagu diorang ajher la. Siap ada acahacah band sebab minat giler dengan exist dulu. sekarang kawan acahacah band dulu semua dah jadi mak. kenangan betol ^.^

23 March 2017

09 March 2017

Tabura Food Junction

Jauh makan malam aku malam tadi. Macam Shah Alam Subang dah xde tempat makan hipstur yang sampai Wangsa Maju kau suggest. Aku pun on ajher la dah nanti kalau mintak aku yang bg tempat takde aidea lak nak ke mana. Layan kan ajher la. Lagi pun bukan selalu. sesekali ubah angin apa salahnya kan. 

Menunggu order nak sampai macam tunggu durian belakang rumah nak luruh. mak aihhhh...naik cramp perut tahan lapar. Sampai je order depan mata terus sambar. Masingmasing senyap menikmati hidangan. nak sgt kan!!! ^.^

Cubalah.!!