LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 December 2010

retro nite has begun



yehaaa.....lau n3 sblm ni pasal demam annual dinner kan...so hari ni mari kita bercerita sket pasal annual dinner tu.....ok la juz not bad...tapi banyak gak bende yg xbest....antaranya, kene tgg lama2 kat lua dewan sblm di bagi masuk..tensen owh, n bila dh di benrkan masuk lak kene tgg lagi...apa kes ntah...bapa kali nak tgg da......btw, masa tgg kat lua dewan tuh dapat gak tgk pesen kawan2 lain....hikhikhik...macam2 pesen ada, ada tu siap pakai baju ala2 ikan dyung lg, pesen yg betul2 retro pun ramai gak....klaka pun ada.....---> mmg klaka pun . :), tp yg langgar tema pun ada..termasuk aku...:), tp yg x ble bla team HRA...baju sedondon lagi.....dah macam boria nak buat kuior...---> mati la aku lau dak2 HRA baca ni :)


plg xbest bila no aku x cukup lucky tuk membawa pulang TV LCD....demm.....dapat voucher TESCO RM50 JE...Ok la tu kan...leh membeli blah pas ni...:) lama gakla rasanya kami menunggu smentara dif2 kehormat ni nak masuk dewan--> poyo je... aku plg truja part bintang2 antarabandar n Blank nak perform..:) tp aku xpuas hati ngan keputusan karoke malam tu....apada....pada aku firdaus lbh layak dapat top 3...ni cek mek molek tu...mmg le agak menghiburkan...tp cam apa je...dah le suara ke laut ----> mau aku kene lenyek ngan steamrol ni lau dia baca statement aci redah aku nih...huhu pepepun tahniah le pada en. statik ---> menari dlm keadaan statik cuma badan aje yg digerakkan ---> korang leh imagin x :)


barisan bintang: dr kiri : en. statik, abg mi, pn. salmi ayu (tukang bg hadiah a.k.a wife en. MD), siti, mat g, firdaus :), en. chek mek molek...
black

si black pun ble tahan...bleh menyanyi n ble entertaint org....xrugi gak la hire dia...hehehehe..5 lagu kot dia nyanyi lam td.... n aku rasa pas malam td tetiba aku jadi peminat fanatik si black... bolehhh.......hahahahahahaha

sebelum terlupa acara plg ditunggu, pengumuman sang ratu n raja malam tu...lau dl shahidan & susan memegang title tuh...taun ni still lg dalam dept. IT cuma org nya je berbeza....taun ni wadi merampas takhta...n sang ratu plak dri siti RMS...taun ni ada pertandingan best dress inter department......best tuh.....n kompem2 la dept yg pakai baju boria ala2 nk kuior yg aku dh cite awl2 td sapu.....huhu...ape pun, congrate korang.....team boria yg ala2 nk kuior tu...:)
ni la raja & ratu malam tuh :)

juga ratu & raja


ok la kan tuk penutup taun nih.....n aku rasa annual dinner ni better than yg sebelum ni, walaupun ada gak part2 xbest tuh.....pepepun congrate tuk AJK annual dinner....ok la tuh...:)

1 comment:

KeMatZ said...

apa yang aku leh kata....

makanan failed...
mc failed...
decoration failed...
management failed...
karaoke failed...

yang pass hanya persembahan black dan staff yang nampak retro jer...

dinner paling ayam aku pernah attend... :(