LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

09 December 2010

majlis berkhatan aiman, apis n the geng

Ramai gak tetamu majlis berkhatan anak2 pakcik aku nih...dah mengalahkan org wat kenduri kawen je....huhu....siap kene arak berkompang, duk atas pelamin & ditepung tawar bagai...isshhkkkkkk2 :)nnt lau wat keje kawen tatau la gayanya camane plak kan..?????


ni la muka2 harapan bangsa tuh...semoga kalian akan lbh matang n menjadi soleh seperti harapan parent korang ye... ---> jgn pas ni mntak nak kawen plak sudah.... hehehehehehe... aiman tu bkn leh caya tuh....sblm naik plamin tuh siap cakap dah bersedia ke alam itu plakk...apa kess...

part paling best.....mst la makan...hehehhhhehe..menu hari tuh...uisss.....sup tulang * xble tahan wehhh....tringat2 lg smp hari nih lau pun aku mkn 2 mangkuk..., kari daging, ayam goreng, kambing golek,pecal, rojak buah, bubur apa ntah *tatau nama..hehehehehe, soto,n xktinggalan ulam...hehehehhehe ----> xble nak show off pic mnarik tyme tuh cz aku xbw camare..pic2 atas tu pun aku 'curik' dari akaun fesbuk wani, kazen aku...:)

dlm n3 aku lau ada part best mst ada gak part x best kan.... hrrmmmmm.... so, tyme ni part xbest dia,, abah x brapa sihat....kne batu karang sian abah x ble mkn ape2 pn....siap je mak makan abah trus blik....trus shoot ke klinik...mjur gak kinik tuh bukak pintu cz kat kg aku usually hari ahad kinik ttup gak...lau staff kinik tu x bukak pnt aku tatau abah kene tahan sakit lg smp bl.....:( n ptg tuh masa aku nak blk shah alam abah msh berperang... terbaring manahan sakit...ala sianya...:( dan semalam aku col abah, dh semakin sihat..alhamdulillah...:)

berbalik kpd topik asal td...hehehhehehe..btw tyme2 kenduri camni la sbnrnya kita nak jmpa balik sedara mara kita yg dh lama xjmpa kan...yela bkn sng nak jmpa....msg2 sibuk.... rindu nya mak abah aku...adik2 n abg2 aku,kakak2 aku, ank2 buah aku yg comey....pakcik makcik aku n kazen2 aku jugak.....rindunya.... x sabar nak nak gathering balik 251210 n 010111 ----> alamakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cane nih...aku dh book date nih nak g hiking...cane leh clash nih....bencinya......huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....miss lg...:(

No comments: