LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 August 2011

Cerita Buka Puasa pula...

semalam 1st time slpas 15 hari puasa kami penghuni 050709 dapat berkumpul sekali....berbuka puasa sambil meraikan si buffday girlzs....sebenarnya mmg dah lama memasang angan2 berkumpul macam nih... nak celebrat bufday tu alasan je... Tapi dek kerana memasing memegang jawatan 'Menteri Kabinet', kena la tunggu masa yg sesuai... http://www.emocutez.com

Memandangkan hari lahir si nurul, dayah n ina jatuh dalam bulan ogos...so mereka memilih tuk celebrat sekali je...so, plan awalnya mmg nak ke Shah Alam bagai, tapi dek kerana aku yg terpaksa stayback di opis, terpaksa la berbuka pose kat McD kota Kemuning je....sori sgt korang....terpaksala batalkan niat korang nak ke Somewhere di Shah Alam..... http://www.emocutez.com


kek perasa mangga...awsem sgt....tapi 21 la sgt kannn...;p

hepi buffday kalian...semoga panjang umo + murah rezki + cepat2 le kawin

Bila duk makan kat McD, nak2 pulak memesan bubur ayam ingatan aku secara automatikya melayang pada makcik yg sorang ni..xde orang lain melainkan si muharani...ingat tak entry aku dulu tentang kopi perasa black peper..bkan senang nk carik kopi nih... ani je yg mampu buat ---> ani ani...rindu pulak kat si ani.... rindu semuanya tentang dia.....kalau dulu dialah modal kami tuk menyakat....bukan ape soronok kacau dia ni...ada je pe'el dia yg melucukan yg boleh dibahankan.... errmmm.....

comel kan picca nih...nak2 pulak bila ada cheq disana....:p

bila memasing dh sewel ni la jadinya....

sebelum penyakit sewel tu melarat dgn lebih teruk baikla kita angkat kaki weyyyhhh...;D

apapun selamat panjang umur + murah rezki + senyum selalu + cepat2 le kawin...semoga Ramadhan ini menmbah lagi keberkatan dalam hidup kalain...jagan lupa HIDUP BAIK-BAIK..... love all forever lah...http://www.emocutez.com

No comments: