LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

04 November 2010

coffee perasa black pepper

dah lama x berentry tentang malaikat2 kecilku.....kali ni aku nak cerita tentang sbhgian kecil dr mereka...

bila tringat blk aku ketawa sndr tp pk2 blk kesian pun ada......huhuhuhu nak dijadikan crita malam tu aku, Norhidayah & Muharani telah dengan bebrbesar hati menerima pelawaan Nurul Adziyah tuk melaburkan duit beliau pada pakcik kuning a.k.a McD tuk kami.....besshhhnye...mkn pree...huhu...semoga beliau di murah rezki aminn.....

ceritanya bermula jeng jeng jeng......sesampai je kat pacik kuning tu aku nrul & dayah terus je ke kaunter tuk membuat pesanan mankala ani mengecop tempat plg strategik buat kami ==> konon la...:p

macam2 le kitarg order, maklmla org banje.... :)) ktrg sume mnm air sjuk n beger...si muharani ni plak order la kopi panas ngan bubur ayam n siap beger lg ===> ishkkisshhkkisshhkk mkn xpadan ngan badan padahal sekeping je ---> ani jgn marah ye...hehehehehehehe

korang penah minum x coffee perasa black pepper..???? hehehehe...coffee ni ani je yg terer buat...hahahahahahaha....dgn kompiden muka slamber cipan beliau telah mengoyakkan kertas black peper itu lalu menuangkannya kedalam --> ingatkan nak tuang dlm mangkuk bubur rupanya.....hahahahahahahahahahaha....dalam kopi dowwhhh.....kami apalagi...memberi pandangan blurrr sesama sendiri then...terburaila.... kahkahkahkahkahkah....kasihan sungguh beliau terpaksa minum coffee prasa baru yg beliau cipta sendiri.....sadiskan....kesian ani....tapi xpela....sesekali mnm kopi prasa pedas pesalahnya ;)

No comments: