LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 October 2010

bukit tabur west

yezzaaaa...hiking pertama setelah sekian lama menyepi.....lebih 3bulan berehat...giler best..mmg x boleh nak describe dgn kata2 apatah lagi tulisan...(lets picture tell a story)tp yg pasti...sgt menarik.....view yg cantek, rasa xpuas hiking kat bukit tabur ni.....

kami memulakan pendakian pada lebih kurang jam 8.00pg. setiap check point yg kami cipta sendiri punya view yg damm cantek....canteknya ciptaan NYA..... xpuas mata memandang....:)

sampai puncak dalam pkul 10.30pg - 10.45pg...berlepaking di puncak sebelum turun semula ke starting point....jam 11.35pg aku sampai semula ke starting point.....
pengalaman yg aku xkan lupa sampai mati.........sume nye cantek tentang bukit tabur.... terima kasih teman2 ....aku tatau weekend aku camne tanpa kalian..aku sangat sayang kalian...:)

2 comments:

Misz Sephia said...

thanks melawat blog saya.. cantik2 gambar yang diambil di bukit tabur ni.

LaYar_LaRa said...

u r most welcome sephia....mmg cantek..rasa x puas tgk pic2 nih....