LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

09 April 2011

Dilarang masuk



sebenarnya filem ni xde dalam senarai aku untuk ditonton pun...tapi semalam masa duk ngeteh, si azam telah menyuarakan pendapatnya menonton filem nih. aku ingat sembang najhiss je...tup2 on.....aku pun on je lah...so ptg tu around pukul 7ptg lebih sket aku, azam n abg mie gerak ke jusco bukit tinggi. entah jalan mana yg abg mie ikut around pukul 740 baru sampai jusco.....so trus ke kaunter tiket, show lambat lagi....pukul 840malam baru start. so, kami decide round2 dulu...tapi awat macam dah lain yerkkk jusco nih......dah lama betul aku xke sini.....seyes...vincci pun aku xnampak...dah tutup kot...ke aku yg juling....:D

BTW, citer ni xde la seram mana....tapi ada gak le scene2 yg buat aku rasa nak menjerit....citer ni pasal 4sekawan yg tersesat dalam hutan dan menemui sebuah rumah usang yg penuh misteri....bukan ajhe umh tu misteri...si ronnie n juli tu lagi penuh dgn misteri....hehehehehehe

Banyak babak dalam citer ni bikin aku kompius.....apa sebenarnya yang berlaku? setiap citer ada mesej2 yg tersendiri kan....macam tu la jugak dgn citer nih....pada aku filem penuh dgn nilai2 kasih sayang, kekeluargaan dan persahabatan...Tapi sebenrnya mesej disebalik mesej dalam citer ni....bak kata abg mie 'jadilah penderma organ...anda mampu mengubahnya....'

tapi ending citer ni, macam xlogik. Aku rasa babak akhirnya memang tidak mampu membuatkan tersenyum bila kua panggung .....----> dah citer seram nak senyum apanya...atau mungkin jugak aku yg blur2 ending citer ini..

apapun, daripada 5 bintang maka aku memberi 2.8 bintang untuk filem ini. so korang apa lagi.....:D

2 comments:

KeMatZ said...

perhh laju ko dah update.... aku gak masih tak start start .... banyak sangat que ..... hahahha :P

LaYar_LaRa said...

well.....sambil aku angkat koler baju dan angkat kening serentak...:D