LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 April 2011

bowling tournament

ahad lepas, masa yg dinanti2 oleh seluruh rakyat antarabandar (yeye Je ;p)muncul jugakkk....masing2 xlepaskan peluang menunjukkan aksi paling melets untuk merebut gelaran2 yg dipertandingkan..... huahuahuahua....mujur jugak xde galaran raja @ ratu longkang...lau ada aku antara calon2 nya kot...:D

so, seawal jam 1230ptg aku, si fitri, che'nor, fiza n ikin dah tercongok kat IOI puchong... perrhhhhhh...gila awal kan.....ingat dtg awal boleh la mengusha lane dulu ke...apa ke...tup2 group dr johor baru nak stat main... apadaaa...... choiii sgtt.... mau pukul 3 4ptg baru turn kita nih.....:p

tgh duk lepak punya lepak si azam ngan azrul lak muncul kan diri....wahhhhhh azam bawak kamera canggih la...:D apalagi.....kasi posing ajheee....nak2 pulak si fitri yg ala2 sawan bila tgk kamere tuh....pantang okey nengok lanse kamere tuh diangkat...lau tuan pye badan xmo kasi angkat pun..sanggup tu dia mmaksa kasi angkat jugakkkk....sungguh aku xpahamm.......:p

aku rasa around pukul 3 kot baru game ni stat......mmg happening la game kali nih... n paling xsangka bleh top management antarabandar join event kali nih......entah mimpi apa kannn......btw, jarang top2 mngment nih nak join kalau ada apa2 event yg mcm nih......

satu lg yg buat aku tak paham.....apa ke-choiii la balingan aku kali nih.....sume kelaut... apadaaaaa xmenjadi langsung...sape yg patt aku salahkan...lane n bola yg sememangnya choii kah..???? atau atau si fitri n azam ashikk duk menganjhing xsudah kahh...?? atau tgn aku yg choiiii xbebedung kah...??? -----> dandan sume nak disalahkan kannn...!!! dh mmg tgn choiiiiii byk bunyikkkk.......:D


btw, tema untuk event kali nih pink gitu...ramai jugak la yg duk mngata pasal tema nih...yela, bukan sume org nak pakai kaler nih kan....lagi2 encik2 ni kan....tapi xkurang yg teruja nak pakai kaler nih cz mmg xpenah hayat pakai kaler nih...tapi tgk semalam nice jugak kaler nih....:D

apa2 pun congrat pada sume yg menang semalam.....yg xmenang xpe....next tyme boleh pulun pulak ---> klau ada lg la event camni....kasi sapu la....hehehehehe...n conrat jugak pada sume yg telah memastikan event ni berlangsung dengan jayanya...walau pun ada jugak cacat celanya....:D

giler la fiza....sume award kategeri wanita dia sapu....tgk la gaya baling pun ala2 ratu .....pepepun congrat fiza...;D


group ape pun xboleh...mmg xboleh blah......---> group aku la nih....:D


dalam banyak2 pic...pada aku pic ni plg suwet...tgk le si tom (llaki yg dduk ujung kiri) dgn Che'nor (sebelahnya) bukan main lagi....siap main2 mata lagi...huhu...:p



kalau ada award pemain pling stylomilo...aku akan bg pada mamat nih...dia baling mmg berstyle.....penuh gaya mutu keunggulan gitu...:D

No comments: