LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

04 April 2011

corat-coret ABPBH 2010

ABPBH 2010 dah pun melabuhkan tirai dgn gahnya mlam tadi....aku agak puas hati la dgn keputusannya .....walaupun xdapat tengok secara live...layan kat tv pun ok gak....dan kat cn aku just nak share coretan yg agak memorable malam tadi...

i. kalau taun lepas masa calon pelakon tv wanita popular diumumkan bila tyme nama fasha sanda diumumkan penonton menjerit 'booooooo'...mujur taun ni dia tidak dimalukan sama mcm last year...

ii. perasan x, masa nama ally iskandar n anna raffali diumumkan sbg calon kateri masing, xde sorakan langsung dr penonton?

iii. perasan x lagi, si zizan langsung jadi artis paling seram bukan lagi artis komidi lelaki abad ini, lpas je diumumkan sbg pemenang...;D

last sekali pling aku xboleh lupa tang part nih......aku rasa kalau dorg yg jadi host mau 3hari 3malam kot baru abis program nih....hehehehehe mungkin kalau diikutkan banyak lagi kot part2 menarik dlm ABPBH malam tadi...tapi ni je yg terkua dalam otaka ku tyme nih...maybe korang ada nak tambah...:D

3 comments:

Sufia Mahzan said...

Lara..saya pun suke part ni. lawak gile. Siap KE ckp thn dpn biar si Usop Wilcha tu jelah jd pengacara ABPBH. Hehe.. gelak smpi mengalir air mata!

KeMatZ said...

kalau ko nak tau ... time ana raffali antara yang memberi tepukan tu ... adalah aku ..... hahahha :P

LaYar_LaRa said...

sufia : tau xpe.....mau klau drg jd host, xde chance penerima anugerah nak nek pentas....guling2 kat bawah pentas...:D

zam : cehhh...padahal aku xde dgr sekelepek tepukan pun...;P