LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 April 2011

demam bowling

memandangkan perlawanan boling anjuran kelab sukan & kabajikan antarabandar akan diadakan wiken nih...maka demamnya dh semakain terasa...sejak diumumkan akan penganjurannya, maka ramailah ratyat jelata mencuba membuat balingan di pusat2 boling di merata alam...aku xketinggalan....:D


agak2 taun ni dapat ke aku bawak balik lagi trofi best bowler macam 2taun lpas.?? agak2 saper la pemilik segala mak nenek tropi tuh....memandangkan ramai otai2 bowling nih dh resign...ada la 'can' kot aku nak bawak balik salah satu tropi tuh,.....hahahahahha...--> main pun macam budak terencat akal ada hati plak ko kan layar_lara oiiii....:p tapi xboleh underestimate muka2 baru gak kan....:D


xkisah la ko pemain terhebat atau tercorot...janji kita sume happy wiken ni....tu la sebenarnya matlamat penganjuran acara nih....dan semoga apa yg kita dh rancangkan nih berjalan dgn jayanya....:D ALL THE BEST ANTARABANDAR BOWLER....:D

2 comments:

Sufia Mahzan said...

Pom Pom Lara! Go Lara Go!

Hehe..lame dah tak main bowling..

LaYar_LaRa said...

:D