LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

07 March 2011

Akif Zafri

Lps magrrib Jumaat lps, kak ya selamat melahirkan cucu ke-4 keluarga Ishak & siti mariah....seyes aku sungguh terover excited....xsabar nak cium baby akif.... dgn berat 2.39kg baby akif selamat dilahirkan di PPUKM secara normal. Lumrah baby2 sedunia...sgt comeyyyyyyy......percayalah, kalau dh namanya baby, mmg akan sgt comel...:D

asyik tido je....bila nak bukak mata berkenalan dgn acik nih...:D


So sabtu esoknya, kami satu family menyerbu PPUKM untuk berkenalan dgn si akif... sampai2 je kat wad bersalin tuh suara si kakak plg bising dlm wad tuh..dh macam taman permainan dia buat..excited sgt dapat adik....dia la yg mengintroduce si akif pada kami sume...katanya lagi mamanya sakit......kene duk hospital...sian mama.....

masih tdor...tapi tetap comel..:D

Putih melepak, comel, comel, comel, xbrapa tembam, rambut lebat. mujur jugak xkarat macam mak & kakaknya dulu ...geramla, xpuas aku nak men cubit2 pipi si akif dh sume kalut nak balik....lagipun ramai plak kawan2 kak ya n abg ajis yg melawat...lagi pulak dah agak lama kami dlm wad tuh...so kami pun plan balik aajhee....sian baby kene tahan kat wad sampai hari isnin ni cz menunggu keputusan ujian darah...kak ya kata baby kene D6PG. 1st tyme aku dgr penyakit nih...yg aku tau, salunya baby kene jaundis je... kali ni pelik pulak bunyinya....Alhamdulillah bukan sejenis penyakit yg agak kronik pun...juz penyakit alahan je.....


si kakak yg xpernah berubah dr dulu.. kuat merajuk tapi tetap comel

Harap2 hari ni baby akif n kak ya dah boleh klua hospital....tatau bila lg leh jumpa baby akif ni..pasni kak ya akan berpantang di terengganu....mesti rindu ngan baby n si kakak jugak...apa2pun harapan aku semoga akif zafri akan menjadi anak soleh yang taat...berbakti kpd org tua, agama bangsa dan negara. amin...:D

1 comment:

Suara Kalbu said...

Alahai... dua dua pun comel sangat