LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

09 March 2011

karaoke jamban


Pernah korang merelease tension di Karaoke Jamban? aku rasa pelopor kpd karaoke jamban ni mst mendapat ilham daripada jamban2 yg ada kat kampung2......ye la...cube korg perhatikan design nye...cam lebih kurang je...hehehe.... aku pun selalu tak selalu juga ke Karaoke Jamban ni sebab kat rumah takleh nak nyanyi sekuat hati. Karaoke ni pun salah satu cara melepaskan tekanan kan. :D

tapi dr sumber yg aku dgr karaoke jamban ni boleh menyumbang kepada masalah pekak tuk jangka masa panjang.....hrrmmmmmm......so, lebih baik mencegah daripada merawat dikemudian hari...:D

kat cini aku just nak share tip berkaraoke....xkisah le kat mana pun tempatnya......:D
i. pastikan korang berdiri...baru feel masyuk gitu.
2. pastikan korang genggam mic tu dgn dua belah tgn korg tuk mencapai feel tahap
maksima...hahahaha
3. lontarkan segala suara korg walaupun sebanarnya suara korang mmg xsedap...:D
4. mimik muka tu paling penting, mesti menghayati setiap bait kata lagu....

so, selamat berkaraoke blogger :D

No comments: