LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

08 March 2011

warni-warninya ICT Shah Alam

Aku yakin gerenti ramai orang yang tinggal berdekatan shah alam-klang dh sampai tempat ni kan....even kalau xpenah sampai pun mungkin penah dgr cerita dari org lain kan..???? bagi mereka yang teringin menikmati indahnya @ warna-warninya malam...disinilah tempatnya.....
Tapi ingat.. sila pergi waktu malam okay..-_- waktu siang tak ada yang istemewa pun sebab tak nampak warna-warni lampu....

BTW, aku dah 3 or 4 kali gak la sampai ke ICT ni....dari mula2 dulu masuk free sampai la skrg ni dah kene bayar RM 10 setiap kereta....so, make sure bila pg sana pastikan kereta korang di'utilize' sepenuhnya...hehehehehe...

dari 1st tyme aku datang dulu mmg dah banyak peruhan yg aku nampak...no wonderla drg dah kenekan tiket tuk masuk ke sana...:D kalau dulu kita juz tegok pokok2 je yg berlampu...skung dah macam2 kita boleh tgk kat sana....kita leh tgk binatang macam kat zoo kat cn...ada umah salji lagi, siap ada 2 screen besar lagik...malam minggu kat cn mmg happening apatah lagi lau ada apa2 perayaan....mmg marbeles la...

tempatnya mmg giler luas...rasa macam xcukup 1malam nak round2 kat ICT ni...huhu..ye ye je....tapi mmg agak luas la...boleh pancit dibuatnya...:D

pesan aku tuk korg yg berangan nak berjalan di cini, sila pastikan korg bawak kamera...sekurg2 nya kamera digital yg berbateri panuh...cz korang akan teruja nak berposing kat setiap pelusuk alam di ICT...percayalah...
bagi korg yg ada bajet tuh boleh la beli cenderamata ICT kat cn...ala lampu2 je...tapi agak naishh la....tatau bila lagi aku kan ke sini... hehehehe
walaupun disini hanya ada lampu2 je...tapi tempat2 macam ni la salah satu tempat @ cara kita meluangkan masa kita dgn sahabat2 kita....

5 comments:

Gadis Bisnis said...

LOWONGAN KERJA SAMPINGAN GAJI 1-3JT/MINGGU

KRJ: manajemen dr program kerja online (Online based Data Assignment Program/O.D.A.P) MEMBTHKAN 200 orang di sluruh indonesia yg MAU Kerja SAMPINGAN 0nline dgn potensi penghsln 1-3jt/minggu+gaji pokok 2jt/bln, tugasnya hny entry data, per entry Rp10rb, misal hari ini ada kiriman 200 data dari ODAP yg hrs di entry berarti qta dpt hari ini 10rbX200=2Jt.lebih jelasnya

Buka http://www.penasaran.net/?ref=cdizbb

Misz Sephia said...

dey..ape komen org atas ni daa?

Owh..sudah bercita-cita tinggi mau ke sana next week bersempena cuti sekolah. Dgr kate ade snow. Mau feeling ala-ala winter sonata..hehe

LaYar_LaRa said...

hadoiii...tau xpe...
mmg ada..siap ble men luncur ais lgik...:D tp jgn lpe sweater tebalnya...:D

KeMatZ said...

kat sana ada jual FM tak ..... :-?

LaYar_LaRa said...

tgg ko wat booth la bru ada....:p