LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 November 2011

Flaming Steamboat Buffet (FSB)

sebelum ni mmg aku selalu dengar pasal FSB nih, tapi baru berkesempatan ke sana malam semalam. Itu pun setelah macam2 tempat yg kami cadangkan. at last kami decide kat sini ajhe. lagi pun mmg masing2 pun tak pernah ke FSB nih.


Tapi risau gak dgn ina si manusia pelik tuh. takut dia takbolehblah dgn tempat nih....dah nama pun manusia pelik kan. hehehehehe ^^. dan kerisauan kami akhirnya menjadi nyata, mmg dia makan makanan yg org takkan makan kat steamboat restauran. hrrmmmmmm.......... :(

pelbagai jenis seafood, sayuran, daging, bebola segera, mee & desert yg di sajikan kat sini. selain steamboat ni, nasik goreng, mee goreng pun ada jugak. tapi rugi la kan kalau mai FSB ni makan nasik goreng. dah nama pun Flaming Steamboat Buffet. =)

hampir 2jam kami di FSB, mmg terasa berbaloi2. mana tak nya kau boleh makan sampai muntah. makan la berapa banyak sekali pun bayaran yg di kenakan tetap jugak sama. tapi kalau bawa org yg x kuat makan atau manusia se-spesis dgn manusia pelik mmg satu kerugian di situ.

Selain ina, dayah n nurul mmg makan dgn baik...hehehehehehe...tak sia2 bawak derang. mmg sampai pengsan drg makan. tgk la bawah tuh...satu meja penuh dgn makanan drg ajhe.....huhu

apapun, saat2 macam ni mmg akan aku rindu satu hari nanti. tak tau taun depa kami akan dapat makan2 macam ni lagi. mana la tau kan memasing dah dah ada hidup sendiri. terima kasih korang sentiasa ingat akan hari yg aku hampir terlupa akan kehadirannya. >.

No comments: