LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

03 June 2011

farewell yg sarewell

isnin lepas clix2 antarabandar duk meraikan fitriyah si kerengge sereti krn nak berhijrah ke kuantan katanya....tapi sampai ke hari ni dia masih lagi disini ---> di counter si macik Boss la tuh.....anak kesayangan boss la katakannn....;p

tak kisah la kann...mungkin rezki si kerennge mmg kat sini...pepepun malam tu mmg lebam sakan le mereke berkarokkk...

plan asal nya berkaraoke sambil mengucapkan slamat tinggal pada si fitri, bertukar menjadi parti sarewell si fitri...hahahhaha mmg sarewell pun...apatah lagi bila 6org ni bergabung mmg mentall kuasa kuda la jadi nya...

so, line-up malam tu...aku, fitri si kerengge, azam ikan paus si pabak pinggu (kecelaruan sebenarnya dia nih...:p), che'nor si mak pinggu, abg mie yg belum ada gelaran yg match, n redza si papan lapis...

malam tu tu seawal jam 830 malam kami dah tercongok menanti di pintu masuk neway...hape ke langsat le lambat sangat si papan lapis ngan ikan paus si bapak pinggu nih....xsampai 15 mint muncul jugak pakcik berdua tuh....abg mie...!!! hrrrmmmm masih tersadai di opis.. kerja lebih masa katanya...:D

dannnnnn.....aksi2 sawan lagi menghoyan pun berlaku....:D

6clix (termasuk si tukang snap) yg mampu mengegarkan KLCC....huahuahuahua...;p

kan dah cakap.....tu baru kua sawan siput tu....lagi lama nanti kua la sawan wonderpet depa...:D


raja itu malam....sore abg botak ni bisa membuat malam ku jadi berbintang2 dowhh....nak2 pulak dia nyanyi lagu peberet aku...:D


sore makcik ni pun boleh terbawa2 dalam mimpi okeyyy...tapi mimpi ngeri la....bluueeekkkkk...
penat je kami mengeluarkan air mata meratab hiba pemergian fitri si kerengge itu malam....xjadik resign..!!!


gigil seh dgr dorang tarik high note.....tgk le muka che'nor tuh..merah2 sampai menahan urat kentut..si redza plak nasib xterkeluar je anak tekak dia tuh....hahahaha


back-up singger terbaik alaf ini...sebenarnya azam si ikan paus tu x bleh nyanyi kalo xde back-up singger seperti kami membantu.....:D

ambik mood lagu bulan cinta....kene gelek sket baru masyuuukkkk....:D

kalau dah namanya gila kuasa ko dh xlarat nak nyanyi pun ko masih xnak lpas mic tu kan...xbagi chance langsung....:'(


kalau dah namanya gila lensa...kat mana pun jadi kan korang nak posing...:D


selain melalak sampai lebam kat neway ni ko jugak boleh makan sampai buncit okeyyyy...xde had...pilih je la ko nak makan ape...tapi buffet set sampai kul 10malam ajhe...lpas tu ko ambik la plak set ala cart...okey ape.....nak2 pulak kalau dah namanya perut stokin mcam si azam tuh --> mati aku kene smash balik lpas nih...:D
memandang kan memasing dah lemau kami decide pulang ajhe walaupun si che'nor masih bersemangat waja memegang mic sambil bergelek.....mana taknya jam tangan masing2 dah mencecah angka 1.30pg....

so, malam farewell yang sarewell mmg benar2 sarewell bila si fitriyah hassan xjadik berenti....

No comments: