LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

07 February 2011

FB punya cilita


skung ni jgn kata budak2 sekolah rendah, makcik2 separuh abad pun dah pandai berFB...tak macam zaman aku kecik2 dulu...hanya layan batu seremban & teng-teng je....skung ni, sikit2 facebook..bila xsuka dgn si polan si polan buat page i hate bla bla bla..rasa sayang semua status nak 'like'...bila marah remove & block plak! macam2 hal kan.:D

kdg2 aku xpaham dgn penguna FB ni...wat status @ up pic sendiri, sendiri kasi 'like'.... apadaaaa...cam syok sendiri pun ada...nth apa2 nth...yg lagi aku xpaham bila ada insan yg wat status berkaitan kematian, kemalangan, kecelakaan @ apa2la yg sewaktu dgnnya, pun nak 'like'.. apa kes...!!!!
aku rasa kan, mark zuckenberg patut letak button "Dislike" and "Nobody Cares" kat laman sosial nih....selain tuh ble x tukar 'Poke' ke 'Slap' button..best gak kan...hahahaha
FB ni dah macam rutin kan...dah macam legal thing that you can be addicted ! You have to check it at least twice a day or you go crazy!
macam2 kan ...jom share pendapat korang terhadap facebook ni..

No comments: