LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 February 2011

stress

'Roses are red, violets are blue. I've got five fingers on each hand, the middle ones are for you.'

Pg2 lg dah buat aku hangen...mmg superb choiii la mereka nih....!!!! siapa mereka....???? btw, aku dalam proses meng'cover' colleague aku yg MC selama 2bulan....bkn colleague aku yg MC tu yg buat aku hangenn..tapi insan2 yg duduk kt line production kat tmpat aku bekerja nih....

ada ke patut aku dah breif dr pg semalam sampai ke petang psl job tuh...tup2 pg td aku masuk kerja ada sambungan pulak citer job semalam tuh...aku beria2 breif smlm suh insert mcmni-mcmni, yg drg pegi insert ikut somalia pulak....mmg betul2 menguji kesabaran betul la drg nih...mmg aku rasa tahap kesabaran aku dh naik sampai ke petala langit ke7 dh nih...rasa nak angkat jari tengah je buat drg nih...mmg aku x paham apa lg yg drg ni nak sbnrnya...sungguh luar biasa menggongnya....
bila aku handle n face sndiri bende2 camni, baru aku realize...camni rupanya yg anne n kak nazrah rasa selama nih.....patutla kak baidah sampai menangis air mata darah hari tuh....n tau la aku nape abg mie, nazrin, fadzlie, sera n amar mencarut tiap kali naik dr production line....
yg mampu aku buat..???? tarik nafas dalam2....lpskan sambil tersenyum....cz nak sekolah kan drg nih mmg aku xmampu...:d

2 comments:

Misz Sephia said...

Owh..maknanya kamu ni mmg sabar. Saya ajar budak ABC tak dpt2 pun..hangin 1 hari. Esok hangin lagi.. Hari-hari hangin jelah..huhu

LaYar_LaRa said...

atas kertas je ni nampak sabar....dlm ht tuhan ajhe yg tau.....:)