LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 November 2010

seminar

kene pegi training....ala bencinyaaa...........dh le g tau last minit, replace org lain lak tuh...... n part plg best, ada kene mengena ke training tu ngn aku..... 'YOUNG EXECUTIVE SEMINAR 2010'...isshhhhhkkkkkk sjak bl lak post aku di naik taraf sebagai exec level...x paham tul....yg lagi aku x paham apsal lak aku yg kene replace...apa dh pupus ke umat manusia yg berposition exec kat kilang nih......taksuka..taksuka..taksuka......tp nak wat cene.....lau mmbebel 18 kajang pun aku akan tetap kene pg jugak lusa....

pada aku mmg satu pengalaman baru nih....leh blajar banyak bende kat sana nnt... selain dari timba ilmu kat seminr tuh aku akan blajar memantapkan ilmu goerafi aku nih... :( :)

No comments: