LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

09 November 2010

nak bg hadiah apa ea...???


salam blogger...:)aku nak mintak pendapat korang....hadiah apa ea nak bagi untuk 'frenship day'... BTW...aku bercadang nak buat 'frenship day'ngan sbhgn malaikat2 kecil aku...laupun frenship day dah lps...ni frenship day kami...hehehehehe n kami bercadang untuk bertukar2 hadiah...pokoknya sekarang aku tatau nak bagi hadiah ape.....yg ada dlm kepala aku skung foto frame @ jam tgn n aku bercadang nak buat puisi/sajak dlm kad kecik tuk setiap org..korang ada tak idea yg agak best nak bagi ape.....tlg aku....idea2 korang sgt2 aku harapkan...:'( aku nak something yg long lasting, sampai ke hati dan something yg nais...

terima kasih in advenced tuk korang yg membantu...:)

No comments: