LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 November 2010

retro theme ...????

apa nak pakai ni...BTW opis pat aku kje akan wat annual dinner tgh bulan depan....well, retro theme.....otak aku trus blank...mmg ada idea nk pkai ape....tp mana nak cari....ada ke kedai yg jual baju2 old skool cam tuh....huh....hampess tul la....Annual Dinner comittee siap spool email mention that baju jenis cane ble pkai yg jenis cane xble pakai....n akan didenda kalau x mgikut tema. wah...!!!akai ada ka depa ni....kami mai bukan nak tayang baju la...kami mai nak makan...dah nama pun dinner...ada aku kisah biaq pi la aku nak pakai lagu mana pun..... ===> lau aku marah mmmg akan kua slang2 lagu ni....xkisah la etnik mana sklpun...huhu

4 comments:

chepoh said...

cik layar lara,

retro kena pakai baju kaler terang2 tau..rambut afro n spek mata besar2..

*sekadar cadangan... :)

LaYar_LaRa said...

trima kasih chepoh...tp ngh poning nk carik baju kat ne.....tau x man kedai2 yg ada jual baju camtu dkt2 ngn s.alam...:)

chepoh said...

alamak...tak pandai sgt area2 shah alam...aritu pon beli kt isetan klcc...nasib baik dinner tu musim sale..dpt rege murah2..

SACC mall musti ada byk baju2 camtu..gerenti murah gile..takat nk pki skali, beli mahal2 rugi pulak...kan?

LaYar_LaRa said...

betul3x...hehehehehehe...aritu pun cik chepoh retro theme gak ke...wah...beshhh ni....kasi upload la baju2 mlm tuh...:)