LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 November 2010

aku benci ujung taun

lau org lain ujung taun la bulan plg best, bulan holiday, bulan cuti panjang, bulan Year end sale, mcm2 lg event di promote dlm bln ujung taun nih.......pada aku...huh x best nya...aku plg benci ujung taun...macam2 bnde kene wat.....bugdet la, year end gift la,action plan la, ISO audit la, mcm2 lg la....
tapi lau xbuat aku nak buat apa lg...dh mmg keje aku...hehehehhehehe..:)
Dan bila datang je ujung taun satu bende ni xkan terlepas ..... AZAM.....hrrrmmmmmm apa ea azam aku tuk nxt year....aku rasa tiap2 taun pun sama je azam aku......tp satu je yg aku pasti taun dpn umo aku b'tambah lg 1 angka....huhuhu......makin tua aku...mst mkin byk soklan cepu emas yg menyampah tuh.....'ida bl lg nih', 'xsabar nk rasa nsik myk ida',uissshhhhh mcm2 lg la.......dan yg mampu aku lakukan....dengar je la.....tebalkan je la tinge aku nih...n taun dpan aku rs nak tebal kan lg 8inci...hahahahahahaha....
apa pun....selamat datang December followed by 2011 n selamat tinggal 2010...banyak kenangan manis pahit yg aku cipta sepanjang taun 2010 nih....n ada gak achinvenment yg aku dpt dlm 2010 nih......aku harap bende2 yg x best tu aku jadikan panduan untuk aku melalui hari2 mendatang......aku nak jadi lebih matang, aku nak jadi yg terbaik cz aku tau aku xsmpurna, aku nak jd segala2nya, yg penting aku xnk lg membazirkan airmata tuk bende2 bodoh yg menyakitkan hati.....aku tanak bazirkan umo aku lgi.....aku nak bayar balik masa 3taun yg dah aku bazirkan sblm ni...rasa rugi sgt.......

No comments: