LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

07 October 2011

owhhhhh si jejaka awesome

lelaki owesome pada korang macham mana...??? aku..!!! pada aku kau dikatakan lelaki cool jugak owsem bila :-

1. muka kau di liputi dgn janggut dan jambang. bagi misai siket..tambah owsem la kau jejaka...:)
2. rambut kau ala2 jejaka kartun 'bersama selamanya'....perrhhh...menawan sungguh. tapi ingat bukan rambut celup dgn pelbagai warna okeyyyyyyy.
3. bukan style kau angkat kolar baju tinggi-tinggi semata-mata nak tunjuk brand baju kat celah kolar kau tu....silap la jejaka...kau bukan owsen tetapi masam
4. berhappy hour dgn kanak2 yg bukan anak kau....wewiiitttttttt
5. xpernah bermuka ketat dgn org keliling walaupun seorg peminta sedekah.
6. ko bajet berkacamata itam dalam shoping mall tu style. aku nak gelak sambil garu ketiak adala...;p
7. tertunggeng terterap atas seat motosikal sambil membongceng aweqs tu ko kata owsem.....!!! mati katak kat selekoh depan tuh owsem la sgt kan...
8. kau sgt owsem bila setiap sabtu subuh jadi pak imam kat masjid dpn sekolah tuh..
9. kau pandai menarik minat org di sekeliling kau dgn perbuatan dan jenaka kau

10. berperut bulat berkepala botak mmg owsem la kan....okeyyy...stop it!!! aku tipu

kalau nak diikutkan mmg berkajang2 aku nak tulis tentang si jejaka owsem. tapi ni jela yg telah di short listed kan...hehehehehehe

3 comments:

Sufia Mahzan said...

Tak jadi imam pun takpe, boleh bangun solat Subuh hari Ahad mmg awesome gile!

KeMatZ said...

no 10 .... kalau abg mie baca mau sentap .... habis lahh ko ... :P

layar_lara said...

sufia : hehehehehe betulbetulbetu:)
kematz : tabik hormat kat abg mie jap.....
yeyeye abg mie mmg lelaki owsem pada mata si isteri...:D