LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 May 2011

sepagi di putrajaya

agak lama xmenghupdate barang sesuatu di sini..dah agak bersawang lagi bercendawan ini blog....tapi yg aku nak kongsikan hari ni bukan la pasal blog aku yg hampir dipenuhi dgn sarang labah2 nih...tapi pasal menghoyan nya aku n the geng merewang smpai ke putrajaya last monday.

plan asalnya si che'nor nak melaburkan duitnya ke dalam akaun william corner tuk belanje terakhir fitri si kerengge katanya...mmg kami xplan pun nak ke putrajaya nih....so mlm tuh lps je melantak ala2 untuk stok esok skl, aku, fitri, che'nor & azam memasang azam nak ke uptown damansara, tapi unluckly dah tutup plak tyme kami sampai tuh...mana xnya jam dh pun hampir ke angka 2.30pg.....sian kami...

so, si inchik driver pun pusing2 le entah kemana hala aku pun tatau....---> agak2nya kalau dia bawak aku ke 'lorong2 hitam' pun aku men ikut je....so duk layan pusing2 tuh, tetiba terpacul dari mulut aku...'why not kita ke putrajaya...' memandangkan yg lain MOJ...aku pun turut menari dalam hati...hahahahahaha

sempat lagi kami berposing atas jalanraya on the way ke putrajaya...mujur jugak tyme ni tyme mahkluk alam merehatkan mata....lau x, mau kene langgar kami...:D

siap panjat divider lagikk...:D

dah agak lama xmenikmati malam di sana...seingat aku last ke sana pada malam iftar oleh si Kamel bulan puasa lepas....mujur jugak xde inchik2 polis runner malam tuh, kalau ada mmg kene halau le jawabnya...:D

lps ni tatau lagi bila dpt menghoyan ber4...:'(

si che'nor tu xbleh silang kaki cam kami...dat y la dia just luruskan kaki cam tuh...:D ----> matila aku kene langgar lau che'nor baca statement nih...hehehhehe

cumil kan kami...:p

so, around 4.30pg baru kami gerak meninggalkan putrajaya ....sempat lagi minum awal pagi kat area sunway....oleh kerana mata masing2 dah agak hazab...kami pun decide pulang ajhe ke pangkal jalan....lps drop azam ke sarang pujaannya kami trus shoot ke bandar KK...around 630pg baru dapat melepaskan rindu dendam pada bantal buchuk kesayangan ku...huhu....

agak2nya bila la dapat tyme2 mcm nih....pas ni kurang lak sorg memandangkan fitri si kerengge akan berhijrah ke pekan ikan patin...mesti aku akan rindu tyme2 macam nih....---> bukan ke fitri si kerengge yg patut kuakan statement nih...xkisah la

http://www.emocutez.com

No comments: