LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 November 2012

Lachang : versi nasek kawen Ita & wan

Sorang lg housemate aku dah pun selamat melangsungkan perkahwinannya pada cuti raya hindu hari tuh. Kurang lagi sorang geng nak bergosip2 seblom tido. Kalau sebelum ni ada jer meeting selepas maghrib atau mungkin sebelum tido, rasanya acara harian atau sekurang2nya mingguan tuh mesti tak berapa nak HOT macam seblom nih.

Tapi kami tetap mendoakan yang terbaek buat housemate kami yg sorang ni. semoga semuanya baik2 ajher & jgn pulak lupa kat kami yg HOT kat sini. =P



taksangker plak terjumpa si a'a kat kenduri ita. BTW, a'a ni kira house mate cum macam2 mate aku masa zaman2 blajar dulu. walaupun duduk dalam daerah yg sama kat kota batu nih, dekat setaun jugak lah tak jumpa...rindu seiiyyyhhhhhhhhhh...taksangker plak rumah mentua a'a selang beberapa rumah je dari umah pengantin.

Apapun selamat pengantin baru buat ita & wan... semoga ikatan perkahwinan ni di redhoi diberkati dan kekal selamanya. amin... :D

No comments: