LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 May 2012

Yazid Burger

kalau sebelum ni aku just dengar2 jer pasal cerita berger 1kg ni..tapi kali ni aku berpeluang menikmati sendiri kehebatan berger yang menjadi sebutan nih. pada aku berger Ikg ni mmg special bukan sahjer sebab ianya 1kg, tetapi jugak kerana roti, patty dan sos nya adalah buatan sendiri.

Kalau korang memang fanatik dan taksub giler dengan berger, memang YazidYB lah tempatnya. BTW, kat sini bukan menjual berger 1kg ni ajer, kalau rasa2 xmampu nak abiskan 1kg tu bolehlah mintak yg 500gm atau yg 250gm. tapi kalau nak lagi feel ajaklah geng bas sekolah ke sana dengan memesan berger 1kg ni. kompem puas hati.

Oblong aku dah try, berger sekilo pun aku dah cuba lepasni rasanya nak cuba berger bakar plak. harap2 'skuad melantak antarabandar' pun akan ke sana dengan aku nanti..--> sejak bila lak antarabandar ada skuad melantak!!! motip sangat dorang nak ajak aku !!! :P

1 comment:

LubLy said...

bapak bsr btl..huhu