LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 September 2011

portluck raya

tiap kali raya, sama macam taun2 sudah ANTARABANDAR pasti akan mengadakan portluck raya sebagai mengantikan open house yg biasa org lain buat. Tapi kali ni lebih meriah, bukan saja dr segi kesewelan ABClix tapi juga lebih meriah dr segi juadahnya.

mmg ko xkan makan sume jenis juadah la time tuh. Tapi isnin nya memasing mengeluh kempunan xdapat rasa roti jala bagai semalam. Padahal xsedar tangki dah full dgn macam2 juadah.


taun nih aku sempat rasa nasik lemak hasil tangan isteri si din...memang 'A' la nasik lemak dia....---> tetiba aku telan air liur. selain tuh aku sempat makan soto, bihun singapore, bubur lambuk n kuih muih.


roti jala ni bikin aku xble tido.....walaupun xsempat rasa. AKU TERINGIN....:(
kak shira teruja la tuh tgk begitu banyak makanan peberet dia...:)
bajet ko jejaka pantene la kan buat rambut macham tuh...:P
say cheese..;)
ni memasing dah sewel la nih...;p

kalau umur panjang dgn antarabandar taun depan jumpa lagi....

2 comments:

Sufia Mahzan said...

Amboi, meriahnya! Seronok tgk..

layar_lara said...

hehehehe.....nak2 pulak duduk sekali dgn mereke yg sewel....lagi haru la jawabnya