LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 May 2013

cuti-cuti perhentian #Flying Fox

Kalau dulu aku just memandang ajher tiap kali ada mana2 insan yang mencuba sukan ni. Tapi sangat tak sangker aku dapat rasainya sendiri di sini. Asalnya Flying Fox ni tak termasuk pun dalam pakej percutian kami. Terima kasih pakcik penjaga chalet yang memberi kami peluang yg aku kira giler ossem ni.

Walaupun sebenarnya Flying Fox kat sana xde la panjang n tinggi mana, tapi pada aku ia satu permulaan yg sangat baik buat aku. Pengalaman pertama terbang seperti kelawar memang sangat hebat pada aku. mana taknya aku boleh lihat seisi pulau 'on the fox eyes' gitu.  


Mujur kat mana2 jugak sebanranya ada peluang untuk aku terbang seperti kalawar. Bila rindu mau bikin aksi kelawar carik saja mana2 tempat yg menyediakan sukan2 extreme cenggini. pasti ada. Tapi kena carik geng jugak la kan, baru best.. agak2 le aku nak terbang sengsorang kan!!! tapi mana la tau datang sawan gila aku.!!!!!

No comments: