LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 May 2013

Cuti-Cuti Perhentian #windmill

Percutian yang awalnya aku berbolak-balik untuk turut serta berjalan dengan jayanya. Alhamdulillah.  Lepas ajher usaha mencarik nemo katanya, kami tak lepaskan peluang meredah hutan untuk sampai ke puncak windmill. Perjalanan yang memakan masa lebih kurang 1jam sangat terasa bagi kami yang amatur. Kiranya ini acara pecah lemak pertama aku untuk tahun ni.

Sesampai ajher ke puncak windmill kepenatan 1jam mendaki tadi terbang entah ke mana. sumpah!!! Damn great.!!! Tengok!!


fefiling Kota Belanda gitu..^.
Memandangkan hari dah semakin petang dan kami tak prepare untuk berjalan malam, hasrat untuk meneruskan perjalanan ke 'Long Beach' terpaksa kami kuburkan. nampakya next time memang harus ke sini lagi.


Untuk kamu, kamu dan kamu yang ingin kan ketenangan, kat sini memang tempatnya. jauh dari segalanya.

No comments: