LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

03 July 2015

broga gagagagagagga


Plan nak jenjalan Broga ni si Mat G yng duk utarakan. memandangkan aku memang xde plan Ahad tu aku pun On ajher walaupun mata dah rabak dek ekplorasi semalam yg berapa pagi baru menjengah rumah. Demi janji yang awalawal dulu dah di meterai, aku kuatkan jugak hati ni.

Plan asal nak melihat Mentari tak terlaksana kerana kami sampai di kaki Broga jam dah pun berganjak ke pukul 7pagi. layan kan je lahh... seperti selalu, Broga memang tak pernah surut dengan pengujung. Naknak pulak kau sampai jam 7 pagi kan. memang ramai tatu nak cakap lah kan.

Selain Gjot, Mat G dengan Alip memang Sport punya org, so memang takde hal la kan stakat Broga, siap request nak manjat Gunung plak. haiihhhh..... aku OK jeh kalau dorang2 ni OK. apa ada hal.

Apa pun ni permulaan yang baik pakcikpakcik  yang bertiga, U made it to the Top!!!!! Tahniah.

1 comment:

KeMatZ said...

wow ... berupdate .... salute !!