LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 July 2015

Supper durian @extream park

Lepas buka puasa yang panjang di Flaming steamboat hari tu kami memang dah merangcang awal akan ada acara makan durian memandangkan abg sham ada membeli bekalan durian dari Slim River. Aku yang memang gemarkan durian memang tak lepasklan peluang yang bukan senang nak dapat ni.

Memandangkan tapak parking Flamimng tu agak sesak dengan kenderaan dari kedai2 yang bederet kat situ, kami memilih untuk bukak bonet di extream park Sec 13. sesampai ajher di lokasi kejadian kami memang terus menyeting tempat untuk kami jadikan tapak makanmakan kami.

makan punya makan sembang punya sembang tak sedar pun jarum jam dah merangkak ke angka 1. patutlah duk menguap tak berenti. lepas kemas dah peluk cium perpisahan kami pun pulang ke pangkal jalan.

 
 

No comments: