LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 February 2013

Farewell C'Nor


Hari tu sempat meraikan C'Nor sempena hari terakhir perkhidmatannya di Antarabandar. Meraikan bukan bermakna kami bergumbira dgn ketidaannya tapi bergembira dgn penghijrahannya ke tempat yg lebih baik dan sekadar ingatan kami mengenangkan c'Nor antara 'HOT STUFF' kat Antarabandar nih.
 
Walaupun meraikan C'Nor dalam majlis yg serba sederhana, aku yakin ia meninggalkan kesan yang bukan sedikit pada kami semua.  Pasti lepas ni takkan ada lagi suara2 halilintar seakan tertelan speaker system saban waktu mengejar artwork atau membebel tak tentu hala. ---> matilahhhhhhhh :P






Apapun doa kami semoga C'Nor lebih bergembira di tempat baru dan moga maju jaya serta success dlm apa jugak bidang. Jangan pulak lupakan kami2 yg pastinya lebih Hot dari kamu kat cn. ^.^

No comments: