LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

06 September 2012

sempat lg melawat MUMMY

Semalam lepas makan2 meraikan si Fra sempena keberangkatannya ke UK, idea melawat mummy yg kebetulan admit kat Ampang Puteri Specialist Hospital terpacul. So, kami2 yg mmg tadak ape2 commitment keluarga ni mmg ON jah...

Memandangkan jarum jam analog aku hampir bertemu di angka 12, mmg kiranya kami jer lah pelawat taim nih. Orang2 gunung nih kalau di beri kesempatan bergathering mmg gamat lah jadiknya. dah tak kira waktu dan tempat. jenuh jugak lah kami mengkontrol suara masing2. bergegar stu bangunan dek suara kami. nak2 pulak si Mummy ni jugak mmg terkenal dgn mulut puakanya -->matilah aku kalau mummy baca entry nih. ngeeehhhhhh....

Wah..! siap berposing sakan nih. Curtlas ko noq..!!!! eh! kompius aku jap. yang org sakit tuh happy semacam jer. mesti abang2 dokter kat sini ganteng banget. tu yang happy semacam je mummy tu :P

Apapun, kami sentiasa mendoakan kesihatan mummy. Cepat sembuh yer. jaga kesihatan. jangan lupa makan ubat. kami semua sayang mummy ketat-ketat. :D

No comments: